Ai cota 30.00 dacă pariezi pe calificarea lui PSG din dubla cu Man Utd

2,5k 0

Manchester United are nevoie de o minune de proporții ca să se califice mai departe în Liga Campionilor, după 0-2 pe teren propriu cu PSG. Campioana Franței este cu aproape doi pași în sferturile de finală. Cu toate acestea, tu poți paria pe „calificare PSG” la o cotă mărită de 30.00 grație ofertei pentru noii clienți a acestei agenții de pariuri sportive online. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe calificarea lui PSG la o cotă mărită de 30.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNIP” 
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „PSG să se califice” după meciul PSG vs Man Utd, din Liga Camionilor, care se joacă pe 6 martie, de la ora 22:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe calificarea campioanei Franței, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 145RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 145RON pe o cotă de 2.20 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 174 RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită PSG vs Man Utd

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „PSG să se califice”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 30.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria echipei franceze după meciul PSG vs Man Utd și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe calificarea lui PSG la o cotă mărită de 30.00!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi