1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Cotă 30.00 pentru victoria lui Real Madrid contra lui Plzen

Cotă 30.00 pentru victoria lui Real Madrid contra lui Plzen

victorpartan
victorpartan

2018-10-22 15:34:25

image Cotă 30.00 pentru victoria lui Real Madrid contra lui Plzen

Real Madrid este ca o fiară rănită după înfrângerea (1-2) din LaLiga în fața lui Levante. „Albii” sunt datori să își ia revanșa față de fani și au noroc că vine meciul cu Plzen (23 octombrie, ora 22:00), din Liga Campionilor. Cehii au pierdut cu 0-5 în precedenta deplasare din competiție, la Roma, iar în Spania pot spera doar să limiteze proporțiile înfângerii. Cota normală pentru victoria Realului este 1.06, dar tu poți paria pe „1” la o cotă mărită de 30.00 dacă îți deschizi cont la această casă de pariuri online prin intermediul link-urilor speciale de mai jos.

Deschide cont și pariază pe victoria lui Real Madrid la o cotă mărită de 30.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNGE” 
 3. Plasează un pariu pe victoria „galacticilor” în meciul Real Madrid vs Viktoria Plzen, de marți, 23 octombrie, ora 22:00, din Liga Campionilor.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui Real Madrid, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5 RON ca fonduri reale și încasezi alți 145 RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 145RON pe o cotă de 1.80 (poți pe orice cotă peste 1.20) și câștigi pariul. Vei primi 116RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cote mărite Real Madrid vs Viktoria Plzen

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe victoria lui Real Madrid. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 30.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria „albilor” în Real Madrid vs Viktoria Plzen și doar pentru o miză maximă de 5 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal. 
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria lui Real Madrid la o cotă mărită de 30.00!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX