1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Pariază la cota 200.00 pe victoria lui CFR Cluj în meciul cu Young Boys

Pariază la cota 200.00 pe victoria lui CFR Cluj în meciul cu Young Boys

victorpartan
victorpartan

2020-12-10 10:28:00

image Pariază la cota 200.00 pe victoria lui CFR Cluj în meciul cu Young Boys

CFR Cluj joacă în deplasare cu Young Boys Berna, în ultimul meci din faza grupelor Europa League (10 decembrie, ora 19:55). Echipa antrenată de Edward Iordănescu se califică în primăvara europeană doar cu o victorie, pe care are capacitatea să o obțină. Schimbarea antrenorului a avut un impact imediat în jocul campioanei, care s-a impus cu 2-0 la Iași, în Liga I. Dacă și tu crezi că CFR va învinge în Elveția, intră pe link-urile de mai jos și deschide-ți cont la această casă de pariuri online. Grație ofertei pentru clienții noi, vei avea posibilitatea să mizezi pe „vișinii” la o cotă specială de 200.00! 

Deschide cont și pariază pe victoria lui CFR Cluj la cotă mărită!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNSM
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie CFR Cluj” în meciul cu Young Boys Berna din Europa League, care are loc pe 10 decembrie, de la ora 19:55.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria campioanei României, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 995RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 995RON pe o cotă de 1.40 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 398RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Young Boys vs CFR Cluj

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie CFR Cluj”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 200.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria echipei noastre în meciul Young Boys vs CFR Cluj pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu cash out nu contează la rulaj
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor generali ai agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria lui CFR Cluj la cotă mărită!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX