Cotă 19.00 Napoli, cotă 12.00 FC Barcelona. Cine crezi că va câștiga?

535 0

Napoli are un sezon sub așteptări în Serie A, dar fanii vor ierta toate nereușitele în cazul unei calificări în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în dauna lui FC Barcelona. Prima manșă a confruntării din „optimi” are loc pe 25 februarie, de la ora 22:00, în Italia. Dacă intri pe link-urile speciale de mai jos și îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online, poți paria pe victoria lui Napoli la o cotă de 19.00 (față de 3.20, cât este cea reală) sau pe victoria lui FC Barcelona la o cotă de 12.00 (față de 2.20). Miza pariului trebuie să fie 25RON.

Atenție: poți profita atât de pe urma acestei oferte, cât și de pe urma pachetului standard de bun venit: 100% până la 1,000RON (deci această cotă mărită nu înlocuiește pachetul standard).

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Napoli vs FC Barcelona

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrați-vă”.
 2. Plasează un pariu premeci cu miza 25RON pe victoria lui Napoli sau pe victoria lui FC Barcelona în meciul Napoli vs FC Barcelona, care se joacă pe 25 februarie, de la ora 22:00, în „optimile Ligii Campionilor”.
 3. Miza va fi multiplicată conform cotei mărite. Vei primi ca bani cash câștigul calculat conform cotei normale de pe site (3.20 Napoli sau 2.20 FC Barcelona), iar diferența până la cota mărită (19.00 Napoli, 12.00 FC Barcelona) va fi creditată ca și fonduri extra. Ea trebuie rulată de 10 ori pe cote cumulate de minim 2.00 în maximum 60 de zile înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Pariezi 25RON pe victoria echipei oaspete, iar pariul este câștigător. Vei primi 300RON(25x12.00), din care 55RON ca fonduri reale (25 X 2.20) și 245 (300 - 55) ca fonduri extra. Vei avea de rulat 2450RON pe cote de minim 2.00 înainte de a putea retrage fondurile.

Termeni și condiții ofertă cote mărite Napoli vs FC Barcelona

 • Oferta este valabilă pentru primul pariu plasat de clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Oferta se cumumează cu bonusul de bun-venit (descoperă oferta aici)
 • Oferta este valabilă pentru o miză de 25RON plasată pe câștigătoarea meciului Napoli vs FC Barcelona.
 • Câștigul rezultat va fi creditat în contul jucătorului în termen de 72 de ore de la încheierea evenimentului.
 • Pentru a fi retras, câștigul suplimentar peste cota normală trebuie să fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de minim 2.0, în maxim 60 de zile, numai pe piețe din sport.
 • Pariurile pe cote mărite pe piața „Marcator/Va înscrie” vor fi anulate dacă jucătorul pe care s-a pariat nu joacă la începutul partidei. Suma pariată în acest mod va fi returnată în contul jucătorului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Real Madrid vs Manchester City

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi