Cotă 17.00 AC Milan, cotă 12.00 Juventus Torino. Cine crezi că va câștiga?

617 0

Juventus Torino, campioana en-titre din Italia, are meci pe terenul liderului AC Milan, pe 6 ianuarie, de la ora 21:45. „Diavolul milanez” vine după trei victorii consecutive în campionat, dar „Bătrâna Doamnă”, care contează din nou pe Cristiano Ronaldo, poate învinge orice adversar. Dacă vrei să pariezi pe câștigătoarea derby-ului din Serie A, îți recomandăm să intri pe link-urile speciale de mai jos și să îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online. Vei beneficia de cote mărite pentru un prim pariu pe selecția „victorie AC Milan” - cota 17.00 (față de 3.15, cât este cea reală), sau pe selecția „victorie Juventus Torino” - cota 12.00 (față de 2.25). Miza pariului trebuie să fie 25RON.

Atenție: poți profita atât de pe urma acestei oferte, cât și de pe urma pachetului standard de bun venit: 100% până la 1,000RON (deci această cotă mărită nu înlocuiește pachetul standard).

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului AC Milan vs Juventus Torino

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrați-vă”.
 2. Plasează un pariu premeci cu miza 25RON pe victoria lui AC Milan sau pe victoria lui Juventus în meciul din Serie A, care se joacă pe 6 ianuarie, de la ora 21:45.
 3. Miza va fi multiplicată conform cotei mărite. Vei primi ca bani cash câștigul calculat conform cotei normale de pe site (3.15 AC Milan sau 2.25 Juventus), iar diferența până la cota mărită (17.00 AC Milan, 12.00 Juventus) va fi creditată ca și fonduri extra. Ea trebuie rulată de 10 ori pe cote cumulate de minim 2.00 în maximum 60 de zile înainte de a putea solicita o retragere.

Exemplu: Pariezi 25RON pe victoria lui Juventus, iar pariul este câștigător. Vei primi 300RON(25x12.00), din care 56,25RON ca fonduri reale (25 X 2.25) și 243,75 (300 - 56,25) ca fonduri extra. Vei avea de rulat 2437,5RON pe cote de minim 2.00 înainte de a putea retrage fondurile.

Termeni și condiții ofertă cote mărite AC Milan vs Juventus Torino

 • Oferta este valabilă pentru primul pariu plasat de clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Oferta se cumulează cu bonusul de bun-venit (descoperă oferta aici)
 • Oferta este valabilă pentru o miză de 25RON plasată pe câștigătoarea meciului AC Milan vs Juventus Torino
 • Câștigul rezultat va fi creditat în contul jucătorului în termen de 72 de ore de la încheierea evenimentului.
 • Pentru a fi retras, câștigul suplimentar peste cota normală trebuie să fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de minim 2.0, în maxim 60 de zile, numai pe piețe din sport.
 • Pariurile pe cote mărite pe piața „Marcator/Va înscrie” vor fi anulate dacă jucătorul pe care s-a pariat nu joacă la începutul partidei. Suma pariată în acest mod va fi returnată în contul jucătorului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului AC Milan vs Juventus Torino

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult