1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Cotă 15.00 pentru un prim pariu pe victoria lui CFR Cluj contra Universității Craiova

Cotă 15.00 pentru un prim pariu pe victoria lui CFR Cluj contra Universității Craiova

victorpartan
victorpartan

2021-05-11 17:45:19

image Cotă 15.00 pentru un prim pariu pe victoria lui CFR Cluj contra Universității Craiova

CFR Cluj a rămas pe primul loc în Liga I, chiar dacă a pierdut în fața lui Sepsi (0-1) în etapa precedentă. Ca să fie siguri că vor juca „finala campionatului” din postura de lideri, elevii lui Edward Iordănescu trebuie să câștige meciul pe care îl joacă în deplasare cu Universitatea Craiova, pe 15 mai, de la ora 21:30. În mod normal, campioana are cota 2.30 pentru victorie, dar tu poți paria pe triumful ei la o cotă mărită de 15.00, dacă îți deschizi cont la această casă de pariuri online prin intermediul link-urilor speciale din articol. Cota mărită este valabilă pentru un bilet cu miza maximă 25RON.

Deschide cont și pariază pe victoria lui CFR Cluj la cotă mărită!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNTQ
 3. Plasează un pariu în valoare de maxim 25RON pe selecția „victorie CFR Cluj” în meciul cu Universitatea Craiova, care are loc pe 15 mai, de la ora 21:30 în Liga I. Vei beneficia de cota 15.00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza și câștigul generate de cota inițială vor fi returnate cash, iar restul câștigului până la cota mărită va fi returnat sub formă de de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 25 RON pe victoria campioanei en-titre, iar biletul este câștigător. Primești 57,5RON ca fonduri reale (25 x 2.30) și încasezi alți 317,5 RON (25 x 15.00 - 57,5) ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 317,5 RON pe o cotă de 2.20 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 381RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Universitatea Craiova vs CFR Cluj

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie CFR Cluj”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 15.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria oaspeților în meciul Universitatea Craiova vs CFR Cluj pentru o miză maximă de 25RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu cash out nu contează la rulaj
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor generali ai agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria lui CFR Cluj la cotă mărită!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX