Cotă 15.00 Anglia, cota 17.00 Germania. Tu pe cine pariezi?

541 0

Poate cel mai interesant meci din faza optimilor de finală la Euro 2020 se joacă pe 29 iunie, de la ora 19:00. Anglia și Germania vor fi față în față pe stadionul „Wembley”, iar englezii sunt ușor favoriți, având cota reală 2.50 la victorie. De partea cealaltă, cota pentru un triumf al nemților este 3.00. Tu pe cine pariezi? Indiferent de răspuns, intră pe link-urile speciale din articol și deschide-ți cont la această casă de pariuri online. Vei putea profita, astfel, de oferta pentru clienții noi: cotă 15.00 pentru „victorie Anglia”, respectiv cota 17.00 pentru „victorie Germania”. Miza biletului trebuie să fie de 25RON.

Atenție: poți profita atât de pe urma acestei oferte, cât și de pe urma pachetului standard de bun venit: 100% până la 1,000RON (deci această cotă mărită nu înlocuiește pachetul standard).

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Anglia vs Germania

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrați-vă”.
 2. Plasează un pariu premeci cu miza 25RON pe victoria Angliei sau pe victoria Germaniei în meciul care se joacă pe 29 iunie, de la ora 19:00, la Euro 2020.
 3. Miza va fi multiplicată conform cotei mărite. Vei primi ca bani cash câștigul calculat conform cotei normale de pe site (2.50 Anglia, 3.00 Germania), iar diferența până la cota mărită (15.00 Anglia, 17.00 Germania) va fi creditată ca și fonduri extra. Ea trebuie rulată de 10 ori pe cote cumulate de minim 2.00 în maximum 60 de zile înainte de a putea solicita o retragere.

Exemplu: Pariezi 25RON pe victoria Germaniei, iar pariul este câștigător. Vei primi 425RON (25x17.00), din care 75RON ca fonduri reale (25 X 3.00) și 350 (425 - 75) ca fonduri extra. Vei avea de rulat 3500RON pe cote de minim 2.00 înainte de a putea retrage fondurile.

Termeni și condiții ofertă cote mărite Anglia vs Germania

 • Oferta este valabilă pentru primul pariu plasat de clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Oferta se cumulează cu bonusul de bun-venit (descoperă oferta aici)
 • Oferta este valabilă pentru o miză de 25RON plasată pe câștigătoarea meciului Anglia vs Germania
 • Câștigul rezultat va fi creditat în contul jucătorului în termen de 72 de ore de la încheierea evenimentului.
 • Pentru a fi retras, câștigul suplimentar peste cota normală trebuie să fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de minim 2.0, în maxim 60 de zile, numai pe piețe din sport.
 • Pariurile pe cote mărite pe piața „Marcator/Va înscrie” vor fi anulate dacă jucătorul pe care s-a pariat nu joacă la începutul partidei. Suma pariată în acest mod va fi returnată în contul jucătorului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Anglia vs Germania

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult