Cotă 150.00 pentru victoria CFR-ului cu Slavia Praga!

932 0

CFR Cluj are nevoie în această seară de o minune pentru a se califica în grupele Champions League după ce a pierdut săptămâna trecută pe teren propriu cu Slavia Praga, scor 0:1. Pe de altă parte, dacă ne gândim că echipa clujeană s-a impus la Glasgow în fața lui Celtic cu 4:3, putem spune că orice este posibil. Dacă și tu crezi într-un nou miracol reușit de echipa lui Dan Petrescu, atunci poți paria la o super cotă de 150.00 pe victoria CFR-ului! Meciul are loc în această seară cu începere de la ora 22:00!

Deschide cont și pariază pe victoria lui CFR Cluj la o cotă mărită de 150.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile


Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNMA
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie CFR Cluj” în meciul cu Slavia Praga, din play-off-ul Ligii Campionilor, care are loc pe 28 august, de la ora 22:00.


Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria echipei oaspete, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 745RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 745RON pe o cotă de 2.00 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 745 RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).


Termeni și condiții ofertă cotă mărită Slavia Praga vs CFR Cluj

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie CFR Cluj”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 150.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui CFR Cluj în meciul Slavia Praga vs CFR Cluj și doar pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria lui CFR Cluj la o cotă mărită de 150.00!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult