Pariază la o cotă de 14.00 pe victoria lui CFR Cluj contra Astanei

CFR Cluj joacă în Kazahstan, cu Astana, prima manșă din „dubla” contând pentru turul I preliminar al Ligii Campionilor. Potrivit cotelor fixat de bookmakeri, campioana României pleacă cu șansa a doua în meciul programat pe 9 iulie, de la ora 16:00, însă Dan Petrescu știe cum să abordeze astfel de confruntări și are în lot jucători experimentați precum Vinicius, Camora, Deac sau Omrani, care nu sunt impresionați de „răutatea” kazahilor.

Pentru noi, nu ar fi o surpriză majoră ca CFR să câștige. Poți paria pe victoria lui CFR la o cotă mărită de 14.00, dacă îți deschizi cont la această casă de pariuri online prin intermediul link-urilor speciale de mai jos. Cota „normală” pentru respectiva selecție este 3.40, deci oferta este foarte avantajoasă!

Deschide cont și pariază pe victoria lui CFR la o cotă mărită de 14.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNKX
 3. Plasează un pariu în valoare de 50RON pe selecția „victorie CFR” în meciul cu Astana, din Liga Campionilor, care are loc pe 9 iulie, de la ora 16:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 50 RON pe victoria alor noștri, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 50 RON ca fonduri reale și încasezi alți 650RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 650RON pe o cotă de 1.30 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 195 RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Astana vs CFR Cluj

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie CFR Cluj”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 14.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria lui CFR în meciul Astana vs CFR Cluj și doar pentru o miză maximă de 50 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria lui CFR la o cotă mărită de 14.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!