Cotă 1.40 Man City, cotă 16.20 Lyon. Cine crezi că va câștiga?

1,4k 0

Manchester City o întâlnește pe Lyon în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, pe 15 august, de la ora 22:00. City este favorită certă, având cota reală 1.25 pentru victorie, dar să nu uităm că Lyon a eliminat-o pe Juventus în faza precedentă. Cota reală pentru un succes al echipei franceze în 90 de minute este 12.00. Această casă de pariuri online are o ofertă dedicată clienților noi prin care ei pot paria la cote mărite pe „1” (1.40) sau pe „2” (16.20). Pentru a beneficia și tu de ofertă, trebuie doar să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor de mai jos și să plasezi un bilet cu miza 25RON.

Atenție: poți profita atât de pe urma acestei oferte, cât și de pe urma pachetului standard de bun venit: 100% până la 1,000RON (deci această cotă mărită nu înlocuiește pachetul standard).

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Manchester City vs Lyon

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrați-vă”.
 2. Plasează un pariu premeci cu miza 25RON pe victoria lui Manchester City sau pe victoria lui Lyon (în 90 de minute) în meciul care se joacă pe 15 august, de la ora 22:00, în „sferturile” Ligii Campionilor.
 3. Miza va fi multiplicată conform cotei mărite. Vei primi ca bani cash câștigul calculat conform cotei normale de pe site (1.25 Manchester City sau 12.00 Lyon), iar diferența până la cota mărită (1.40 Man City, 16.20 Lyon) va fi creditată ca și fonduri extra. Ea trebuie rulată de 10 ori pe cote cumulate de minim 2.00 în maximum 60 de zile înainte de a putea solicita o retragere.

Exemplu: Pariezi 25RON pe victoria lui Lyon, iar pariul este câștigător. Vei primi 405RON(25x16.20), din care 300RON ca fonduri reale (25 X 12.00) și 105 (405 - 300) ca fonduri extra. Vei avea de rulat 1050RON pe cote de minim 2.00 înainte de a putea retrage fondurile.

Termeni și condiții ofertă cote mărite Man City vs Lyon

 • Oferta este valabilă pentru primul pariu plasat de clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Oferta se cumulează cu bonusul de bun-venit (descoperă oferta aici)
 • Oferta este valabilă pentru o miză de 25RON plasată pe câștigătoarea meciului Man City vs Lyon
 • Câștigul rezultat va fi creditat în contul jucătorului în termen de 72 de ore de la încheierea evenimentului.
 • Pentru a fi retras, câștigul suplimentar peste cota normală trebuie să fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de minim 2.0, în maxim 60 de zile, numai pe piețe din sport.
 • Pariurile pe cote mărite pe piața „Marcator/Va înscrie” vor fi anulate dacă jucătorul pe care s-a pariat nu joacă la începutul partidei. Suma pariată în acest mod va fi returnată în contul jucătorului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Man City vs Lyon

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult