Cotă 12.00 România, cotă 21.00 Irlanda de Nord. Tu pe cine pariezi?

402 0

Naționala de fotbal a României începe campania din noua ediție a Ligii Națiunilor cu un meci contra reprezentativei Irlandei de Nord, pe 4 septembrie, de la ora 21:45. Dacă vrei să pariezi pe câștigătoarea partidei care se joacă pe Arena Națională, intră pe link-urile speciale din articol și deschide cont la această casă de pariuri online. Astfel, vei beneficia de cote mărite pentru un pariu pe victoria „tricolorilor” (12.00, față de 2.20, cât este cota reală) sau pentru un pariu pe succesul echipei oaspete (21.00, față de 3.50). Miza pariului trebuie să fie 25RON.

Atenție: poți profita atât de pe urma acestei oferte, cât și de pe urma pachetului standard de bun venit: 100% până la 1,000RON (deci această cotă mărită nu înlocuiește pachetul standard).

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului România vs Irlanda de Nord

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrați-vă”.
 2. Plasează un pariu premeci cu miza 25RON pe victoria României sau pe victoria Irlandei de Nord în meciul din Liga Națiunilor, care se joacă pe 4 septembrie, de la ora 21:45.
 3. Miza va fi multiplicată conform cotei mărite. Vei primi ca bani cash câștigul calculat conform cotei normale de pe site (2.20 România sau 3.50 Irlanda de Nord), iar diferența până la cota mărită (12.00 România, 21.00 Irlanda de Nord) va fi creditată ca și fonduri extra. Ea trebuie rulată de 10 ori pe cote cumulate de minim 2.00 în maximum 60 de zile înainte de a putea solicita o retragere.

Exemplu: Pariezi 25RON pe victoria „tricolorilor”, iar pariul este câștigător. Vei primi 300RON(25x12.00), din care 55RON ca fonduri reale (25 X 2.20) și 245 (300 - 55) ca fonduri extra. Vei avea de rulat 2450RON pe cote de minim 2.00 înainte de a putea retrage fondurile.

Termeni și condiții ofertă cote mărite România vs Irlanda de Nord

 • Oferta este valabilă pentru primul pariu plasat de clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Oferta se cumulează cu bonusul de bun-venit (descoperă oferta aici)
 • Oferta este valabilă pentru o miză de 25RON plasată pe câștigătoarea meciului România vs Irlanda de Nord
 • Câștigul rezultat va fi creditat în contul jucătorului în termen de 72 de ore de la încheierea evenimentului.
 • Pentru a fi retras, câștigul suplimentar peste cota normală trebuie să fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de minim 2.0, în maxim 60 de zile, numai pe piețe din sport.
 • Pariurile pe cote mărite pe piața „Marcator/Va înscrie” vor fi anulate dacă jucătorul pe care s-a pariat nu joacă la începutul partidei. Suma pariată în acest mod va fi returnată în contul jucătorului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului România vs Irlanda de Nord

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi