Cotă 12.00 PSG, cotă 17.00 Liverpool! Cine crezi că va câștiga?

2018-11-26 15:51:00 2,1k 0

Confruntarea dintre PSG și Liverpool (28 noiembrie, 22:00), din grupa C a Ligii Campionilor, va fi una pe viață și pe moarte. „Cormoranii” sunt pe primul loc, cu 6 puncte, iar campioana Franței, care are doar cu un punct mai puțin, este pe locul 3. Dacă ești microbist, trebuie să vezi meciul, iar dacă mai ești și parior poți profita de oferta acestei case de pariuri online, grație căreia poți miza 25RON pe victoria gazdelor sau a oaspeților la cote mărite de 12.00, respectiv 17.00.

Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de cotele mărite este să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale de mai jos cât mai repede, pentru că sunt valabile doar pentru primii 1.000 de clienți înregistrați pe site în perioada ofertei. Atenție: poți profita atât de pe urma acestei oferte, cât și de pe urma pachetului standard de bun venit : 100% până la 1,000RON (deci această cotă mărită nu înlocuiește pachetul standard).

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului PSG vs Liverpool la cote mărite!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrați-vă”.
 2. Plasează un pariu premeci cu miza 25RON pe victoria lui PSG sau pe victoria lui Liverpool în meciul PSG vs Liverpool de miercuri, 28 noiembrie, ora 22:00, din Liga Campionilor.
 3. Miza va fi multiplicată conform cotei mărite. Vei primi ca bani cash câștigul calculat conform cotei normale de pe site (2.15 PSG sau 3.20 Liverpool), iar diferența până la cota mărită (12.00 PSG, 17.00 Liverpool) va fi creditată ca și fonduri extra. Acestea trebuiesc rulate de 10 ori pe cote cumulate de minim 2.00 în maximum 60 de zile înainte de a putea solicita o retragere.

Exemplu: Pariezi 25RON pe victoria lui PSG, iar pariul este câștigător. Vei primi 300RON(25x12.0) din care 53,75RON ca fonduri reale (25 X 2.15) și 246,25RON (300-53,75) ca fonduri extra. Vei avea de rulat 2462,5RON pe cote de minim 2.00 înainte de a putea retrage fondurile.

Termeni și condiții ofertă cote mărite

 • Oferta este valabilă pentru primul pariu plasat de clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul să fie single premeci.
 • Oferta se cumumează cu bonusul de bun-venit (descoperă oferta aici)
 • Oferta este valabilă pentru o miză de 25RON plasată pe meciul PSG vs Liverpool (28 noiembrie 2018, din Liga Campionilor).
 • Cotele mărite sunt limitate la primii 1.000 de jucători care se înregistrează în perioada ofertei și care plasează un pariu eligibil. Acordarea acestora se va face luând în considerare data și ora pariului efectuat de jucător.
 • Câștigul rezultat va fi creditat în contul jucătorului în termen de 72 de ore de la încheierea evenimentului.
 • Pentru a fi retras, câștigul suplimentar peste cota normală trebuie să fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de minim 2.0, în maxim 60 de zile, numai pe piețe din sport.
 • Pariurile pe cote mărite pe piața „Marcator/Va înscrie” vor fi anulate dacă jucătorul pe care s-a pariat nu joacă la începutul partidei. Suma pariată în acest mod va fi returnată în contul jucătorului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului PSG vs Liverpool la cote mărite!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult