Cotă 12.00 CFR Cluj, cotă 17.00 Universitatea Craiova. Tu pe cine pariezi?

2020-12-21 09:50:00 10,5k 0

Este o luptă strânsă pentru titlu în acest sezon, iar CFR Cluj și Universitatea Craiova sunt două dintre protagoniste. Clujenii și craiovenii se întâlnesc în meci direct pe 22 decembrie, de la ora 21:00. Echipa antrenată de Edward Iordănescu este favorită, având cota reală 2.20 pentru victorie. De partea cealaltă, succesul formației pregătite de Corneliu Papură este cotat cu 3.65. Dacă vrei să pariezi pe câștigătoarea derby-ului din Gruia, îți recomandăm să intri pe link-urile speciale de mai jos și să îți deschizi cont la această casă de pariuri online. Vei beneficia de cota 12.00 pentru un pariu pe „1 solist”, respectiv de cota 17.00 pentru un pariu pe „2 solist”. Miza biletului trebuie să fie 25RON.

Atenție: poți profita atât de pe urma acestei oferte, cât și de pe urma pachetului standard de bun venit: 100% până la 1,000RON (deci această cotă mărită nu înlocuiește pachetul standard).

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului CFR Cluj vs Universitatea Craiova

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrați-vă”.
 2. Plasează un pariu premeci cu miza 25RON pe victoria lui CFR Cluj sau pe victoria Universității Craiova în meciul din Liga I, care se joacă pe 22 decembrie, de la ora 21:00.
 3. Miza va fi multiplicată conform cotei mărite. Vei primi ca bani cash câștigul calculat conform cotei normale de pe site (2.20 CFR sau 3.65 Universitatea), iar diferența până la cota mărită (12.00 CFR, 17.00 Universitatea) va fi creditată ca și fonduri extra. Ea trebuie rulată de 10 ori pe cote cumulate de minim 2.00 în maximum 60 de zile înainte de a putea solicita o retragere.

Exemplu: Pariezi 25RON pe victoria echipei gazdă, iar pariul este câștigător. Vei primi 300RON(25x12.00), din care 55RON ca fonduri reale (25 X 2.20) și 245RON(300 - 55) ca fonduri extra. Vei avea de rulat 2450RON pe cote de minim 2.00 înainte de a putea retrage fondurile.

Termeni și condiții ofertă cote mărite CFR Cluj vs Universitatea Craiova

 • Oferta este valabilă pentru primul pariu plasat de clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Oferta se cumulează cu bonusul de bun-venit (descoperă oferta aici)
 • Oferta este valabilă pentru o miză de 25RON plasată pe câștigătoarea meciului CFR Cluj vs Universitatea Craiova
 • Câștigul rezultat va fi creditat în contul jucătorului în termen de 72 de ore de la încheierea evenimentului.
 • Pentru a fi retras, câștigul suplimentar peste cota normală trebuie să fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de minim 2.0, în maxim 60 de zile, numai pe piețe din sport.
 • Pariurile pe cote mărite pe piața „Marcator/Va înscrie” vor fi anulate dacă jucătorul pe care s-a pariat nu joacă la începutul partidei. Suma pariată în acest mod va fi returnată în contul jucătorului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului CFR Cluj vs Universitatea Craiova

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult