1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Cotă 12.10 pentru victoria Germaniei în meciul cu Franța, fără rulaj, plus 150RON FREEBET!

Cotă 12.10 pentru victoria Germaniei în meciul cu Franța, fără rulaj, plus 150RON FREEBET!

victorpartan
victorpartan

2018-10-15 11:45:21

image Cotă 12.10 pentru victoria Germaniei în meciul cu Franța, fără rulaj, plus 150RON FREEBET!

Germania caută prima sa victorie în Liga Națiunilor, după un început surprizător de slab. Pe 16 octombrie, de la ora 21:45, „panzerele” merg în Franța pentru confruntarea cu liderul Grupei 1 din Liga A. Cu siguranță că nemții vor juca cu determinare maximă, iar la această casă de pariuri online poți beneficia de o cotă CASH de 12.10 pentru un pariu pe victoria oaspeților pe o miză de 50RON, ceea ce aduce un câștig potențial de 605RON, fără condiții de rulaj atașate (îi poți retrage dacă dorești acest lucru). În plus, indiferent de rezultatul pariului tău, vei mai primi și un FREEBET de 150RON după ce ai plasat un prim pariu pe o miză minimă de 1RON.

Deschide cont și pariază pe victoria Germaniei la o cotă CASH de 12.10!


CUM POT PARIA PE COTA SPECIALĂ DE 12.10?

 1. Deschide un cont acum prin linkurile speciale din acest articol și efectuează un depozit.
 2. Plasează un prim pariu de 50RON pe opțiunea „victorie Germania” în meciul Franța vs Germania de marți 16 octombrie, ora 21:45.
 3. La acest pariu se va activa promoția „Profit Boost”, care aduce cu sine o sporire a profitului de 200%, care este echivalentul unei cote de 12.10 (detalii în exemplu). Sporirea este menționată în cadrul biletului virtual de pariuri.
 4. Bucură-te de câștiguri! Câștigurile maxime suplimentare nu sunt supuse vreunei condiții de rulaj, deci le poți retrage sau utiliza oricând și oricum dorești.

Exemplu: Plasezi un pariu de 50RON pe „victorie Germania”. Cota obișnuită este de 4.70, ceea ce ar însemna un câștig de 235RON. Beneficiezi în plus de o sporire a profitului de 200%, adică vei lua în plus : (235 - 50) X 2 = 370RON. Asta înseamnă un câștig total de 605RON, ceea ce este echivalentul unei cote de 12.10.


BENEFICIAZĂ DE COTĂ SPECIALĂ + 150RON FREEBET

Agenția recomandată oferă la deschiderea contului și un FREEBET de 150RON după efectuarea unei depuneri de minim 30RON și plasarea unui prim pariu cu miza minimă de 1RON. Pariul gratuit trebuie plasat ca un bilet multiplu cu minim 3 selecții de cotă minimă 1.50 fiecare. Poți beneficia de ambele oferte dacă te înregistrezi acum prin link-urile noastre

Exemplu: Ai plasat un prim pariu pe victoria Germaniei, activându-se profit boost-ul de 200%! Deoarece ai plasat primul pariu pe bani reali, în maxim 3 zile primești și FREEBET-ul de 150RON. 
 

TERMENI ȘI CONDIȚII PROFIT BOOST 200% (COTĂ SPECIALĂ 12.10)

 • Pariul prezentat este doar cu titlu de exemplu, oferta Profit Boost fiind valabilă pentru orice prim pariu plasat la agenția recomandată (orice meci, orice pariu, orice cotă).
 • Miza maximă este de 50RON.
 • Vei beneficia de o sporire a profitului (câștig – miză) de 200% în limita a 300RON. Suma mizată nu este sporită.
 • Pentru pariurile plasate cu ”Profit Boost” nu poate fi folosită opțiunea de “Cash-out”.
 • Oferta este valabilă doar pentru pariuri simple și multiple, nu și pentru cele plasate în sistem.
 • Câștigurile suplimentare sunt creditate în bani reali în contul jucătorului, imediat după validarea pariului, și pot fi retrase oricând.
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / cont / IP / adresă etc.
 • Sunt acceptate depunerile prin orice metodă de plată, inclusiv portofele electronice Skrill și Neteller.
 • Numele de pe metoda de plată trebuie să corespundă cu numele de pe cont, atlfel pot fi efectuate verificări suplimentare, iar dreptul de participare la ofertă poate fi limitat.
 • Poți beneficia atât de pe urma ofertei ”Profit Boost” cât și de pe urma FREEBET-ului de 150RON la deschiderea contului (după ce depui minim 30RON și plasezi un pariu cu miza minimă 1RON), dar acestea trebuiesc utilizate pe pariuri separate. Vei putea selecta din cadrul biletului de pariuri ce ofertă alegi prima.
 • Oferta se supune termenilor și regulilor generale Admiral.
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Deschide cont și pariază pe victoria Germaniei la o cotă CASH de 12.10!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+40.26
Câștigate
16
Pierdute
8

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX