1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Cotă 11.74 pentru victorii cu handicap asiatic Crystal Palace & Roma, fără rulaj, plus 150RON FREEBET

Cotă 11.74 pentru victorii cu handicap asiatic Crystal Palace & Roma, fără rulaj, plus 150RON FREEBET

Baicu Marius
Baicu Marius

2018-12-24 10:46:45

image Cotă 11.74 pentru victorii cu handicap asiatic Crystal Palace & Roma, fără rulaj, plus 150RON FREEBET

Deși vine Crăciunul, încă vom avea parte de multe meciuri de calitate în campionatele de top ale Europei. De aceea vreau să îți prezint o ofertă prin care poți beneficia de o cotă specială de 11.74 în locul uneia normale de 4.58 pentru un combo cu două handicapuri asiatice -1.0 pe Crystal Palace vs Cardiff și AS Roma vs Sassuolo, ambele partide având loc miercuri 26 decembrie, la orele 17:00, respectiv 19:00. Eventualele câștiguri nu trebuiesc rulate, plus că primești un FREEBET de 150RON indiferent de rezultat!

Deschide cont și pariază pe victorii cu handicap asiatic Crystal Palace & AS Roma la o cotă cash de 11.74!

 

Cum pot paria pe cota specială de 11.74?

 1. Deschide un cont acum prin linkurile speciale din acest articol și efectuează un depozit.
 2. Plasează un prim pariu combinat de 50RON pe selecțiile „Crystal Palace -1 handicap asiatic” și „AS Roma -1 handicap asiatic” de miercuri, 26 decembrie (orele 17:00 și 19:00)..
 3. La acest pariu se va activa promoția „Profit Boost”, care aduce cu sine o sporire a profitului de 200%, care este echivalentul unei cote de 11.74 (detalii în exemplu). Sporirea este menționată în cadrul biletului virtual de pariuri.
 4. Bucură-te de câștiguri! Câștigurile maxime suplimentare nu sunt supuse vreunei condiții de rulaj, deci le poți retrage sau utiliza oricând și oricum dorești.

Exemplu: Plasezi un pariu de 50RON pe biletul combinat menționat. Cota obișnuită este de 4.58, ceea ce ar însemna un câștig de 229RON. Beneficiezi în plus de o sporire a profitului de 200%, adică vei lua în plus: (229 - 50) X 2 = 358RON. Asta înseamnă un câștig total de 587RON, ceea ce este echivalentul unei cote de 11.74.

 

BENEFICIAZĂ DE COTĂ SPECIALĂ + 150RON FREEBET

Agenția recomandată oferă la deschiderea contului și un FREEBET de 150RON după efectuarea unei depuneri de minim 30RON și plasarea unui prim pariu cu miza minimă de 1RON. Pariul gratuit trebuie plasat ca un bilet multiplu cu minim 3 selecții de cotă minimă 1.50 fiecare. Poți beneficia de ambele oferte dacă te înregistrezi acum prin link-urile noastre. 

Exemplu: Ai plasat un prim pariu pe selecția indicată, activându-se profit boost-ul de 200%! Deoarece ai plasat primul pariu pe bani reali, în maxim 3 zile primești și FREEBET-ul de 150RON.


TERMENI ȘI CONDIȚII PROFIT BOOST 200% (COTĂ SPECIALĂ 9.76)

 • Pariul prezentat este doar cu titlu de exemplu, oferta Profit Boost fiind valabilă pentru orice prim pariu plasat la agenția recomandată (orice meci, orice pariu, orice cotă).
 • Miza maximă este de 50RON.
 • Vei beneficia de o sporire a profitului (câștig – miză) de 200% în limita a 300RON. Suma mizată nu este sporită.
 • Pentru pariurile plasate cu ”Profit Boost” nu poate fi folosită opțiunea de “Cash-out”.
 • Oferta este valabilă doar pentru pariuri simple și multiple, nu și pentru cele plasate în sistem.
 • Câștigurile suplimentare sunt creditate în bani reali în contul jucătorului, imediat după validarea pariului, și pot fi retrase oricând.
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / cont / IP / adresă etc.
 • Sunt acceptate depunerile prin orice metodă de plată, inclusiv portofele electronice Skrill și Neteller.
 • Numele de pe metoda de plată trebuie să corespundă cu numele de pe cont, atlfel pot fi efectuate verificări suplimentare, iar dreptul de participare la ofertă poate fi limitat.
 • Poți beneficia atât de pe urma ofertei ”Profit Boost” cât și de pe urma FREEBET-ului de 150RON la deschiderea contului (după ce depui minim 30RON și plasezi un pariu cu miza minimă 1RON), dar acestea trebuiesc utilizate pe pariuri separate. Vei putea selecta din cadrul biletului de pariuri ce ofertă alegi prima.
 • Oferta se supune termenilor și regulilor generale Admiral.
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Deschide cont și pariază pe victorii cu handicap asiatic Crystal Palace & AS Roma la o cotă cash de 11.74!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX