Cotă 11.00 Liverpool, cotă 21.00 Chelsea. Tu pe cine pariezi?

219 0

Liverpool primește vizita lui Chelsea pe 22 iulie, de la ora 22:15, în Premier League. O victorie a lui Liverpool contează doar pentru orgoliu, „cormoranii” fiind deja campioni. De partea celaltă, Chelsea este nevoită să câștige pentru a nu pierde locul de Liga Campionilor. Această casă de pariuri online are o promoție dedicată clienților noi, grație căreia aceștia pot paria pe „1 solist” la cota 11.00 (față de 2.00, cât este cea reală) sau pe „2 solist” la cota 21.00 (față de 3.50). Pentru a profita de respectiva ofertă, trebuie doar să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale din articol. Miza pariului trebuie să fie 25RON.

Atenție: poți profita atât de pe urma acestei oferte, cât și de pe urma pachetului standard de bun venit: 100% până la 1,000RON (deci această cotă mărită nu înlocuiește pachetul standard).

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Liverpool vs Chelsea

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrați-vă”.
 2. Plasează un pariu premeci cu miza 25RON pe victoria lui Liverpool sau pe victoria lui Chelsea în meciul care se joacă pe 22 iulie, de la ora 22:15, în Premier League.
 3. Miza va fi multiplicată conform cotei mărite. Vei primi ca bani cash câștigul calculat conform cotei normale de pe site (2.00 Liverpool sau 3.50 Chelsea), iar diferența până la cota mărită (11.00 Liverpool, 21.00 Chelsea) va fi creditată ca și fonduri extra. Ea trebuie rulată de 10 ori pe cote cumulate de minim 2.00 în maximum 60 de zile înainte de a putea solicita o retragere.

Exemplu: Pariezi 25RON pe victoria lui Chelsea, iar pariul este câștigător. Vei primi 525RON(25x21.00), din care 87,5RON ca fonduri reale (25 X 3.50) și 437,5 (525 - 87,5) ca fonduri extra. Vei avea de rulat 4375RON pe cote de minim 2.00 înainte de a putea retrage fondurile.

Termeni și condiții ofertă cote mărite Liverpool vs Chelsea

 • Oferta este valabilă pentru primul pariu plasat de clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Oferta se cumumează cu bonusul de bun-venit (descoperă oferta aici)
 • Oferta este valabilă pentru o miză de 25RON plasată pe câștigătoarea meciului Liverpool vs Chelsea.
 • Câștigul rezultat va fi creditat în contul jucătorului în termen de 72 de ore de la încheierea evenimentului.
 • Pentru a fi retras, câștigul suplimentar peste cota normală trebuie să fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de minim 2.0, în maxim 60 de zile, numai pe piețe din sport.
 • Pariurile pe cote mărite pe piața „Marcator/Va înscrie” vor fi anulate dacă jucătorul pe care s-a pariat nu joacă la începutul partidei. Suma pariată în acest mod va fi returnată în contul jucătorului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Liverpool vs Chelsea

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi