Cotă 11.00 Bayern Munchen, cotă 21.00 Liverpool! Tu pe cine pariezi?

1,7k 0

Bayern Munchen și Liverpool se întâlnesc în manșa secundă a confruntării din „optimile” Ligii Campionilor pe 13 martie, de la ora 22:00. A fost 0-0 în partida tur, iar campioana Germaniei pleacă cu prima șansă, având o cotă normală de 2.15 pentru victorie obținută în 90 de minute. Un pariu pe victoria „cormoranilor” are cota 3.45. Tu poți paria, însă, pe câștigătoarea meciului la cote mult mai mari, de 11.00, respectiv 21.00, dacă îți deschizi cont la această agenție de pariuri sportive online prin intermediul link-urilor speciale de mai jos. Nu rata această ofertă, care este valabilă pentru un pariu cu miza de 25RON.

Atenție: poți profita atât de pe urma acestei oferte, cât și de pe urma pachetului standard de bun venit : 100% până la 1,000RON (deci această cotă mărită nu înlocuiește pachetul standard).

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului Bayern Munchen vs Liverpool la cote mărite!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrați-vă”.
 2. Plasează un pariu premeci cu miza 25RON pe victoria lui Bayern sau pe victoria lui Liverpool în meciul Bayern Munchen vs Liverpool de miercuri, 13 martie, ora 22:00, din Liga Campionilor.
 3. Miza va fi multiplicată conform cotei mărite. Vei primi ca bani cash câștigul calculat conform cotei normale de pe site (2.15 Bayern sau 3.45 Liverpool), iar diferența până la cota mărită (11.00 Bayern, 21.00 Liverpool) va fi creditată ca și fonduri extra. Acestea trebuiesc rulate de 10 ori pe cote cumulate de minim 2.00 în maximum 60 de zile înainte de a putea solicita o retragere.

Exemplu: Pariezi 25RON pe victoria echipei gazdă după 90 de minute, iar pariul este câștigător. Vei primi 275RON(25x11.0) din care 53,75RON ca fonduri reale (25 X 2.15) și 221,25RON (275-53,75) ca fonduri extra. Vei avea de rulat 2.212,5RON pe cote de minim 2.00 înainte de a putea retrage fondurile.

Termeni și condiții ofertă cote mărite Bayern Munchen vs Liverpool

 • Oferta este valabilă pentru primul pariu plasat de clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul să fie single premeci.
 • Oferta se cumumează cu bonusul de bun-venit (descoperă oferta aici)
 • Oferta este valabilă pentru o miză de 25RON plasată pe meciul Bayern Munchen vs Liverpool (13 martie 2019, din Liga Campionilor).
 • Câștigul rezultat va fi creditat în contul jucătorului în termen de 72 de ore de la încheierea evenimentului.
 • Pentru a fi retras, câștigul suplimentar peste cota normală trebuie să fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de minim 2.0, în maxim 60 de zile, numai pe piețe din sport.
 • Pariurile pe cote mărite pe piața „Marcator/Va înscrie” vor fi anulate dacă jucătorul pe care s-a pariat nu joacă la începutul partidei. Suma pariată în acest mod va fi returnată în contul jucătorului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului Bayern Munchen vs Liverpool la cote mărite!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult