1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Cotă 10.00 Wilder, cotă 10.00 Fury. Tu pe cine mizezi?

Cotă 10.00 Wilder, cotă 10.00 Fury. Tu pe cine mizezi?

victorpartan
victorpartan

2020-02-21 10:06:00

image Cotă 10.00 Wilder, cotă 10.00 Fury. Tu pe cine mizezi?

Duminică, 23 februarie (în jurul orei 6:45 ora României), Grand Garden Arena din Nevada găzduiește meciul de box dintre Deontay Wilder și Tyson Fury, pentru centura la categoria grea. Evenimentul se numește „Unifinished Business (Afacere neterminată)”, pentru că primul meci dintre cei doi campioni s-a terminat la egalitate. Și acum specialiștii se așteaptă la o luptă destul de exhilibrată, dacă ne raportăm la cotele fixate de bookmakeri: 1.85 pentru victorie Wilder, 2.05 pentru victorie Fury. Dacă vrei să pariezi pe învingător, la această agenție de pariuri sportive online beneficiezi de o cotă mărită de 10.00 indiferent care este alegerea ta. Trebuie doar să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor de mai jos.

Atenție: poți profita atât de pe urma acestei oferte, cât și de pe urma pachetului standard de bun venit: 100% până la 1,000RON (deci această cotă mărită nu înlocuiește pachetul standard).

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătorul luptei Wilder vs Fury

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrați-vă”.
 2. Plasează un pariu premeci cu miza 25RON pe victoria lui Wilder sau pe victoria lui Fury în lupta Wilder vs Fury, pentru centura la categoria grea (23 februarie, ora 06:45)
 3. Miza va fi multiplicată conform cotei mărite. Vei primi ca bani cash câștigul calculat conform cotei normale de pe site (1.85 Wilder sau 2.05 Fury), iar diferența până la cota mărită (10.00 Wilder, 10.00 Fury) va fi creditată ca și fonduri extra. Ea trebuie rulată de 10 ori pe cote cumulate de minim 2.00 în maximum 60 de zile înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Pariezi 25RON pe victoria lui Fury, iar pariul este câștigător. Vei primi 250RON(25x10.00), din care 51,25RON ca fonduri reale (25 X 2.05) și 198,75RON (250 - 51,25) ca fonduri extra. Vei avea de rulat 1987,5RON pe cote de minim 2.00 înainte de a putea retrage fondurile.

Termeni și condiții ofertă cote mărite Wilder vs Fury

 • Oferta este valabilă pentru primul pariu plasat de clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Oferta se cumumează cu bonusul de bun-venit (descoperă oferta aici)
 • Oferta este valabilă pentru o miză de 25RON plasată pe câștigătorul luptei Wilder vs Fury.
 • Câștigul rezultat va fi creditat în contul jucătorului în termen de 72 de ore de la încheierea evenimentului.
 • Pentru a fi retras, câștigul suplimentar peste cota normală trebuie să fie pariat cel putin de 10 ori cu cote cumulate de minim 2.0, în maxim 60 de zile, numai pe piețe din sport.
 • Pariurile pe cote mărite pe piața „Marcator/Va înscrie” vor fi anulate dacă jucătorul pe care s-a pariat nu joacă la începutul partidei. Suma pariată în acest mod va fi returnată în contul jucătorului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la cote mărite pe câștigătorul luptei Wilder vs Fury

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX