Pariază la o cotă de 10.00 pe triumful Simonei Halep la Wimbledon

Simona Halep joacă finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon pe 13 iulie, de la ora 16:00, contra Serenei Williams. Românca a avut o evoluție de senzație până acum pe iarba londoneză și este optimistă înaintea disputei cu Williams. Dacă îți deschizi cont la această casă de pariuri sportive online prin intermediul link-urilor speciale de mai jos, poți profita de oferta pentru clienții noi, beneficiind de o cotă mărită de 10.00 pentru un pariu pe triumful Simonei.

Deschide cont și pariază pe victoria Simonei Halep o cotă mărită de 10.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZSAN25
 3. Plasează un pariu în valoare de 50RON pe selecția „victorie Simona Halep” în meciul cu Serena Williams, din finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, care are loc pe 13 iulie, de la ora 16:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 50 RON pe victoria Simonei, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 50 RON ca fonduri reale și încasezi alți 450RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 450RON pe o cotă de 1.60 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 270 RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Simona Halep vs Serena Williams

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Simona Halep”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 10.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria sportivei românce în meciul Simona Halep vs Serena Williams și doar pentru o miză maximă de 50 RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe victoria Simonei Halep o cotă mărită de 10.00

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!