Cotă 10.00 pentru orice pariu pe Liga Campionilor (26-27 septembrie)!

1,7k 0

Liga Campionilor revine în această săptămână cu meciuri care de care mai interesante precum Borussia Dortmund vs Real Madrid, Atletico Madrid vs Chelsea sau PSG vs Bayern Munchen. Indiferent de partida sau partidele din UCL pe care vrei să pariezi, la primul pariu plasat poți beneficia de o cotă mărită de 10.00! Nici măcar nu are importanță ce opțiune de pariere joci, care este cota obișnuită (dar să fie de minim 1.20) sau dacă pariul este pre-meci sau live. Singura condiție este aceea să nu ai deja un cont la această casă de pariuri online!

Deschide cont și plasează orice pariu pe Liga Campionilor (26-27 septembrie) la o cotă mărită de 10.00!

 

CUM POT BENEFICIA DE PE URMA ACESTEI PROMOȚII?

  1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri online utilizând la înregistrare codul promoțional ”COTA10
  2. Plasează un pariu single pre-meci sau LIVE pe orice meci vrei din Liga Campionilor, etapa a 2-a (doar meciuri din intervalul 26.09.2017 - 27.09.2017). Acesta trebuie să aibă o cotă normală de minim 1.20 pentru a fi eligibil. O miză maximă de 50RON este luată în considerare pentru această ofertă. Pe site va fi afișată cota obișnuită, dar pariul tău va fi calculat conform cotei mărite de 10.00. 
  3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos:
     

Scenariul 1 - pariul este câștigător

Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.

Exemplu: Ai pariat 50RON pe o cotă de 1.20. Dacă pariul este câștigător vei primi ca fonduri reale 60RON, iar restul de 440RON până la cota de 10.00 (500 - 60) sunt creditați ca fonduri EXTRA. Ai de rulat suma de 1,760RON înainte de a putea solicita o retragere.


Scenariul 2 - pariul tău este pierzător

În acest caz vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.

Exemplu: Ai pariat 50RON, dar pariul a fost pierzător. Primești 100RON și vei avea de rulat 600RON.

 

PARTIDE ELIGIBILE PENTRU ACEASTĂ PROMOȚIE

 

Ce trebuie să mai știu?

  • Poți profita de pe urma ofertei doar la unul din cele 16 meciuri din etapa a 2-a a grupelor UCL. Doar primul pariu eligibil este luat în considerare.
  • Jucătorii care aplică pentru această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de această casă de pariuri
  • Pariorii care efectuează un depozit utilizând portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
  • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
  • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont și plasează orice pariu pe Liga Campionilor la o cotă mărită de 10.00!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult