Cotă 10.00 pentru o victorie a României cu Kazahstan!

2017-10-05 09:22:00 1,8k 0

Stadionul Ilie Oană din Ploiești va organiza joi cu începere de la ora 21:45 partida dintre România și Kazahstan. Meciul contează pentru preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, însă din păcate nu mai are nici o miză pentru noi. Chiar și așa, este prima partidă cu Cosmin Contra ca selecționer, așa că va fi interesant de văzut cum ne descurcăm.

Dacă ai încredere în tricolori și ești de părere că aceștia vor câștiga, atunci poți plasa un pariu pe victoria lor la o cotă mărită de 10.00, cu condiția de a nu fi deja client la această casă de pariuri online! Vezi că promoția este valabilă doar prin intermediul link-urilor speciale din articol, dacă deschizi cont direct de pe site nu vei putea lua parte la această ofertă!

Deschide cont și pariază pe victoria României cu Kazahstan la o cotă mărită de 10.00!

 

CUM BENEFICIEZ DE COTA MĂRITĂ DE 10.00?

  1. Accesează pagina promoției prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te”.

  2. Deschide cont, efectuează un depozit și plasează un prim pariu pe victoria României cu Kazahstan (pariu pre-meci de tipul 1x2). Pariul va fi plasat la cotele normale de pe site, dar va fi calculat conform cotei mărite de 10.00. Poți paria ce sumă dorești, dar pentru această promoție este luată în considerare o miză maximă de 20RON. 

  3. Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani CASH câștigurile calculate la cota normală de pe site, iar câștigul suplimentar este creditat sub formă de bonus (în maxim 48 de ore de la terminarea partidei). Bonusul trebuie rulat de 5 ori (5x) la cote de 1.50 sau mai mari înainte ca eventualele câștiguri să poată fi retrase din cont. 


Exemplu: Pariezi 20RON pe victoria României (1x2 pre-meci) la o cotă normală de 1.20. Dacă pariul este câștigător, vei primi ca bani CASH suma de 24RON (20 * 1.2) și alți 176RON sub formă de bonus. Ai de efectuat un rulaj de 880RON înainte de a putea solicita o retragere.

 

Ce trebuie să mai știu?

  • Oferta este valabilă doar prin link-urile din cadrul acestui articol! Deschide cont acum!
  • Depunerea minimă este 40 RON indiferent de metoda de plată aleasă. Depunerile făcute prin Moneybookers (Skrill) sau Neteller nu se califică pentru această promoție. Dar poți opta în schimb pentru depozite prin card, transfer bancar sau Paysafecard.
  • Dacă optezi pentru această promoție, nu vei putea aplica pentru alte oferte de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Oferta este limitată la un singur cont al aceleași persoane / familii / adrese / date de identificare (mail, telefon etc)

Deschide cont și pariază pe victoria României cu Kazahstan la o cotă mărită de 10.00!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult