1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Cotă 10.00 pentru o victorie a Simonei Halep cu Daria Kasatkina

Cotă 10.00 pentru o victorie a Simonei Halep cu Daria Kasatkina

Baicu Marius
Baicu Marius

2017-10-05 15:44:13

image Cotă 10.00 pentru o victorie a Simonei Halep cu Daria Kasatkina

Vineri dimineață în jurul orei 06:00 Simona Halep, locul 2 WTA, se luptă pentru un loc în semifinalele turneului de la Beijing cu rusoaica Daria Kasatkina, locul 34 WTA. Simona are o cotă de 1.45 pentru o victorie, dar poți paria pe succesul ei la o cotă mărită de 10.00 dacă nu ai deja un cont la această casă de pariuri online. Momentul pare a fi unul prielnic pentru a merge pe mâna ei, ținând cont că aceasta a fost în mare formă în partida câștigată în fața Mariei Sharapova (6:2, 6:2). Oricum și dacă pariul nu iese, primești înapoi dublul sumei pariate sub formă de bonus. Deci nu ai cum să pierzi.

Deschide cont și pariază pe victoria Simonei Halep cu Daria Kasatkina la o cotă mărită de 10.00!

CUM BENEFICIEZ DE COTA MĂRITĂ DE 10.00?

 1. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”TENIS
 2. Pariază pe victoria Simonei Halep în meciul cu Daria Kasatkina de vineri 6 octombrie, ora 06:00. Pariul va fi plasat la cota normală de pe site, dar va fi calculat conform cotei mărite de 10.00. O miză maximă de 40RON este luată în considerare pentru această ofertă. 
 3. Câștigurile suplimentare vor fi adăugate contului tău în maxim 48 de ore conform unuia dintre cele două scenarii de mai jos.​
 • Pariul este câștigător - Vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a fi transformate în bani reali.
 • Pariul este pierzător - Vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA, iar acea sumă trebuie rulată de 6 ori pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere. 


Ce trebuie să mai știu?

 • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la agenția recomandată. Deschide cont acum!
 • Pariul de calificare trebuie plasat pe victorie Simona Halep
 • Jucătorii care iau parte la această promoție nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit ale respectivei agenții.
 • Jucătorii care efectuează un depozit pin Skrill / Neteller nu se califică pentru această ofertă.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont și pariază pe victoria Simonei Halep cu Daria Kasatkina la o cotă mărită de 10.00!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX