1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Pariază la o cotă de 45.00 pe victoria lui Liverpool contra Napoli

Pariază la o cotă de 45.00 pe victoria lui Liverpool contra Napoli

victorpartan
victorpartan

2019-11-27 10:08:36

image Pariază la o cotă de 45.00 pe victoria lui Liverpool contra Napoli

Liverpool, deținătoarea trofeului și liderul detașat din Premier League, joacă cu Napoli în etapa a 5-a a grupelor Ligii Campionilor (27 noiembrie, ora 22:00). Echipa italiană este într-o criză acută, atât de rezultate cât și de liniște în cadrul lotului. Patronul i-a penalizat cu 25% din salariu pe jucătorii care l-au sfidat și au plecat din cantonament. S-au dat amenzi de sute de mii de euro. Astfel, ar fi logic ca Liverpool să câștige fără mari probleme, un pariu pe „1” solist având cota 45.00 la această casă de pariuri online, grație ofertei pentru clienții noi. Ca să pariezi și tu pe cota mărită, trebuie doar să îți deschizi cont prin intermediul link-urilor speciale de mai jos.

Deschide cont și pariază la o cotă mărită de 45.00 pe victoria lui Liverpool!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNNL
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie Liverpool” în meciul cu Napoli, din Liga Campionilor, care are loc pe 27 noiembrie, de la ora 22:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria „cormoranilor, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 220RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 220RON pe o cotă de 1.85 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 187RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Liverpool vs Napoli

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Liverpool”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 45.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria echipei gazdă în meciul Liverpool vs Napoli și doar pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază la o cotă mărită de 45.00 pe victoria lui Liverpool!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+40.26
Câștigate
16
Pierdute
8

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX