Câștigi 250.000RON cu 4 scoruri corecte din optimile de finală ale Ligii Campionilor!

426 0

Săptămâna aceasta se joacă restul de patru meciuri din optimile de finală ale Ligii Campionilor: Liverpool vs Bayern Munchen (19 februarie, 22:00), Lyon vs FC Barcelona (19 februarie, 22:00), Atletico Madrid vs Juventus Torino (20 februarie, 22:00) și Schalke 04 vs Manchester City (20 februarie, 22:00). Dacă ghicești scorurile celor 4 confruntări, Unibet.ro te premiază cu 250.000RON CASH la concursul gratuit de pronosticuri U-Goal Predictor. Nu riști niciun leu ca să intri în cursă pentru bani, pur și simplu te loghezi și trimiți pronosticurile tale. Intră pe link-urile speciale din articol și să participi la concurs.  Atenție: poți câștiga 50.000RON chiar dacă nu ghicești toate cele patru rezultate! 

Participă la U-Goal Predictor și vânează marele premiu!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum particip la concurs?

 1. Loghează-te în contul tău pe Unibet.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum! 
 2. Accesează secțiunea concursului „Câștigă 250.000RON cu Liga Campionilor”. Pe ecran îți vor apărea cele patru meciuri din „optimile” Ligii Campionilor, care se joacă pe 19 și pe 20 februarie.
 3. Alege scorurile finale și apasă pe „Trimite”. 
 4. Dacă scorurile pronosticate de tine se dovedesc a fi și cele reale, câștigi premiul de 250.000RON.
 5. Dacă niciun participant nu ghicește cele patru rezultate, atunci cine are cele mai multe puncte primește 50.000RON (se acordă 30 de puncte pentru un scor corect și 10 puncte pentru ghicirea semnului 1x2). Dacă mai mulți concurenți se află la egalitate, premiul se împarte între ei în mod egal.

Termeni si condiții pentru U-Goal Predictor

 • Oferta este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Deschide cont acum! 
 • Câștigătorul va fi utilizatorul care a prezis corect toate cele patru scoruri din etapa respectivă. Pronosticurile pot fi editate până la ora meciurilor.
 • Dacă niciun participant nu prezice corect toate cele patru scoruri de scoruri, există un premiu de 50.000 RON pentru participantul care adună cele mai multe puncte.
 • In caz de egalitate pentru una dintre pozițiile din clasament, premiul va fi împărțit în mod egal între participanții respectivi.
 • Câștigătorii vor fi înștiințați prin email sau telefon în cel mult 30 de zile de la data câștigării premiului.
 • Fiecare jucător poate câștiga cel mult un premiu.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Participă la U-Goal Predictor și vânează marele premiu!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi