1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Ai cote mărite pentru un prim pariu pe câștigătoarea meciului FCSB vs CFR Cluj

Ai cote mărite pentru un prim pariu pe câștigătoarea meciului FCSB vs CFR Cluj

victorpartan
victorpartan

2019-09-20 17:37:32

image Ai cote mărite pentru un prim pariu pe câștigătoarea meciului FCSB vs CFR Cluj

CFR Cluj este favorită în viziunea bookmakerilor în derby-ul cu FCSB, care se joacă pe 22 septembrie, de la ora 20:30. Echipa antrenată de Dan Petrescu are cota reală 2.15 să se impună, pe când o victorie a „roș-albaștrilor” este cotată cu 3.40. Dacă vrei să pariezi pe succesul uneia sau alteia dintre echipe, poți beneficia de oferta pentru clienții noi a acestei agenții de pariuri sportive online, grație căreia cotele devin 70.00, respectiv 100.00. Tot ce ai de făcut pentru a miza pe cotele mărite este să accesezi link-urile speciale din articol și să îți deschizi cont.

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului FCSB vs CFR Cluj la cote mărite

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cotele speciale?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNMK
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie FCSB” sau pe selecția „victorie CFR Cluj” în meciul FCSB vs CFR Cluj, care are loc pe 22 septembrie, de la ora 20:30.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui FCSB și câștigi pariul. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 495RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 495RON pe o cotă de 1.40 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 198 RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cote mărite FCSB vs CFR Cluj

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie FCSB” sau pe selecția „victorie CFR Cluj”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotelor speciale de 100.00, respectiv 70.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria uneia dintre echipe în meciul FCSB vs CFR Cluj și doar pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu Cash Out nu sunt luate în calcul pentru efectuarea rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului FCSB vs CFR Cluj la cote mărite

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX