1. Home »
  2. Pariuri sportive »
  3. Câștigă un FREEBET de 100RON pe meciurile FCSB - Sporting și Salzburg - Viitorul!

Câștigă un FREEBET de 100RON pe meciurile FCSB - Sporting și Salzburg - Viitorul!

Sergiu
Sergiu

2017-08-21 16:44:52

image Câștigă un FREEBET de 100RON pe meciurile FCSB - Sporting și Salzburg - Viitorul!

Meciurile decisive ale echipelor românești în Europa se apropie. Miercuri, de la ora 21:45 FCSB joacă pe Arena Națională cu Sporting, scorul general fiind de 0-0, astfel că echipa lui Dică are șanse bune de a ajunge în grupele Ligii Campionilor. Joi este rândul Viitorului să încerce accederea în grupele Europa League. Echipa lui Hagi se deplasează în Elveția, la Salzburg, acolo unde va juca cu începere de la ora 20:00, scorul înregistrat în tur fiind 3-1 pentru elvețieni.

Această casă de pariuri online vine cu o promoție foarte interesantă înaintea celor două meciuri în care sunt implicate echipele românești. Tot ceea ce trebuie să faci este să plasezi pariuri de minim 50RON pe victoria FCSB și/sau a Viitorului și dacă echipele noastre nu se impun, miza îți va fi returnată integral, sub formă de FREEBET, în limita a 100RON!

PARIAZĂ PE FCSB ȘI VIITORUL ȘI CÂȘTIGĂ UN FREEBET DE 100RON!

Cum iau parte la promoție?

  1. Loghează-te pe contul de pariuri de la acest operator. Dacă nu ești deja client, deschide un cont acum!
  2. Accesează secțiunea ”Promoții” - ”100 RON FREEBET - FCSB și Viitorul!” și dă click pe butonul ”Optează”.
  3. Plasează câte un pariu simplu pre-match, cu bani cash, pe victoria FCSB și/sau a Viitorului în meciurile europene, în valoare de minim 50 RON fiecare, iar dacă acestea nu câștigă, întreaga miză îți va fi rambursată, în limita a 100 RON, sub formă de FREEBET.

 

Termeni și condiții:

  • Doar pariurile pre-live de tipul Rezultat Final în valoare de minim 50RON pe bilet simplu pe victoria FCSB și/sau Viitorul în meciurile cu Sporting, respectiv Salzburg (23.08 și 24.08) se califică pentru această promoție.
  • Promoția oferă 100% miza înapoi, în limita a 100RON cumulat, sub formă de FREEBET dacă pariurile sunt necâștigătoare.
  • Dacă un jucător plasează mai multe pariuri, se va acorda 100% cashback doar pentru primul pariu eligibil plasat pe meci.
  • FREEBET-ul va fi creditat în balanța Sport a jucătorilor, la 48 de ore de la încheierea promoției și va fi disponibil pentru pariere timp de 7 zile de la acordare.
  • Jucătorii trebuie să parieze FREEBET-ul o singură dată (1x) pe cota minimă de 2.00 (pentru biletele combinate, fiecare selecție trebuie să aibă o cotă minimă de 2.00) înainte de a putea efectua o retragere. Dacă pariul este câștigător, jucătorul va păstra profitul sub formă de bani cash. Dacă nu știi ce este un FREEBET, dă un CLICK AICI.

 

PARIAZĂ PE FCSB ȘI VIITORUL ȘI CÂȘTIGĂ UN FREEBET DE 100RON!

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX