Câștigă o invitație dublă VIP la derby-ul Rapid - Dinamo!

2022-02-24 10:38:00 1,2k 0

PariuriX, în colaborare cu Superbet, vine cu un super concurs prin care pune la bătaie o invitație dublă la categoria VIP pentru derby-ul dintre Rapid și Dinamo de sâmbătă 26 februarie, ora 20:30. În cele ce urmează poți vedea cum poți participa la acest concurs!

Accesează acum topicul de pe Facebook adresat concursului de bilete!

 

Cum particip la acest Concurs?

 1. Dă like la pagina de Facebook Pariurix și pagina de Facebook Superbet
 2. Dă like la postarea dedicată Concursului pe pagina de Facebook Pariurix.
 3. Lăsați un comment la postarea de pe Facebook dedicată Concursului. Vă încurajăm să etichetați un prieten în comentariu, pe care doriți să îl luați la meci.
 4. Câștigătorul vor fi ales aleatoriu din rândul tuturor participanților eligibili care s-au înscris corect la extragere. Se va acorda un bilet dublu VIP la derby-ul Dinamo - Rapid de sâmbătă 26 februarie, ora 20:30.

Vă rugăm să participați doar dacă chiar vă interesează să mergeți la meci și dacă știți că respectați condițiile COVID conform legilor din România! Dacă sunteți de prin alte orașe și nu aveți de gând să mergeți la partidă, sau dacă nu îndepliniți condițiile COVID, nu are rost să participați, deoarece anulați șansa altcuiva de a merge, care poate chiar ar vrea să fie prezent. Mulțumim de înțelegere.

 

Termeni și condiții

 • Participarea este deschisă începând cu acest moment și până sâmbătă 26 februarie, ora 08:00
 • Participarea este complet gratuită.
 • Premiul constă într-un bilet dublu VIP la derby-ul Dinamo - Rapid de sâmbătă 26 februarie, ora 20:30.
 • Vă încurajăm să etichetați un prieten în comentariu la postare de pe Facebook dedicată Concursului, pe care doriți să îl luați la meci. Nu este însă obligatoriu să mergeți cu acea persoană 
 • Câștigătorul vor fi contactat sâmbătă pentru a fi informat de modul în care poate intra în posesia premiului. 
 • Intrarea la meci se face respectând legile în vigoare (certificat Verde ce atestă vaccinarea sau dovada trecerii prin boală).
 • Concursul este doar pentru rezidenții din România cu vârsta de minim 18 ani.
 • Câștigătorii vor fi anunțați sâmbătă la ora 10:00.

Regulamentul complet poate fi consultat AICI.

Accesează acum topicul de pe Facebook adresat concursului de bilete!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult