1. Home »
  2. Pariuri sportive »
  3. Câștigă două FREEBET-uri de 50 RON! Pariază pe Liga 1, La Liga, Premier League, Serie A și Bundesliga!

Câștigă două FREEBET-uri de 50 RON! Pariază pe Liga 1, La Liga, Premier League, Serie A și Bundesliga!

Sergiu
Sergiu

2017-08-23 16:00:00

image Câștigă două FREEBET-uri de 50 RON! Pariază pe Liga 1, La Liga, Premier League, Serie A și Bundesliga!

Începe un weekend cum ne dorim de mult timp. Cele mai puternice 5 campionate de fotbal din Europa: Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A și Ligue 1 ne propun toate meciuri care de care mai interesante. Înaintea unui astfel de weekend bineînțeles că nu puteau lipsi nici promoțiile oferite de casele de pariuri.

Această casă de pariuri online oferă jucătorilor două FREEBET-uri de 50RON. Tot ceea ce trebuie să faci este să plasezi minim 5 pariuri PRE-MATCH sau LIVE, pe meciuri distincte din Liga 1, La Liga, Premier League, Serie A și/sau Bundesliga, în valoare de cel puțin 50RON și la o cotă minimă de 1.50 și câștigi automat două FREEBET-uri de 50RON, indiferent de rezultatele pariurilor tale. Pariurile trebuie plasate în perioada 15 August - 28 August.

PARIAZĂ PE CAMPIONATELE DE TOP DIN EUROPA ȘI CÂȘTIGĂ DOUĂ FREEBET-URI DE 50 RON!

 

Cum iau parte la promoție?

  1. Loghează-te pe contul de pariuri de la acest operator. Dacă nu ești deja client, deschide un cont acum!
  2. Accesează secțiunea ”Promoții” - ”2 X 50 RON FREEBET - Liga 1, La Liga, Serie A & Bundesliga” și dă click pe butonul ”Înscriere”.
  3. Plasează minim 7 pariuri single (pre-meci sau live), pe partide distincte din România Liga 1, La Liga, Serie A și/sau Bundesliga și câștigi automat două FREEBET-uri de 50RON!

 

Termeni și condiții:

  • Doar pariurile de minim 50RON, plasate pre-match sau live, la cote de minim 1.50, pe partidele din Liga 1, La Liga, Serie A și/sau Bundesliga se califică pentru această promoție.
  • Pariurile trebuie plasate pe evenimente distincte din Liga 1, La Liga, Serie A și/sau Bundesliga. Se ia în considerare doar primul pariu plasat pe un eveniment.
  • Pariurile trebuie plasate în perioada 18 August - 21 August, utilizând bani cash. Pariurile folosind FREEBET-uri nu sunt eligibile.
  • Indiferent de rezultatul pariurilor plasate, vei fi recompensat cu două FREEBET-uri de 50 RON.

 

Cum pot utiliza pariurile gratuite?

FREEBET-urile vor fi creditate în balanța Sport a jucătorilor în maxim 48 de ore de la încheierea promoției. Jucătorii trebuie să parieze FREEBET-ul o singură dată (1x) pe cote de minim 2.00 (pentru pariurile single, sau selecții de minim 2.00 pentru biletele multiple) înainte de a putea efectua o retragere. FREEBET-urile trebuie pariate în maxim 7 zile din momentul creditării și pot fi utilizate pe orice tipuri de pariuri și evenimente. Din urma pariurilor câștigătoare, vei păstra doar profitul sub formă de bani cash. Dacă nu știi ce este un FREEBET, dă un CLICK AICI.

 

PARIAZĂ PE CAMPIONATELE DE TOP DIN EUROPA ȘI CÂȘTIGĂ DOUĂ FREEBET-URI DE 50 RON!

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX