Cashback 200RON pentru victoria Viitorului cu Salzburg!

2017-08-17 19:40:00 3,9k 0

După ce a fost eliminată cu greu de către APOEL din Liga Campionilor, echipa lui Gheorghe Hagi are șansa de a participa în grupele Europa League. Pentru asta, trebuie să treacă însă de Salzburg, echipa cu care se va întâlni în play-off-ul competiției europene. Joi, de la ora 21:45, pe stadionul din Ovidiu, Viitorul încearcă să facă un prim pas important spre prima calificare în grupele Europa League din istoria clubului. 

Această casă de pariuri online vine cu o promoție extrem de tentantă înaintea meciului dintre Viitorul și Salzburg. Tot ceea ce trebuie să faci este să pariezi pe victoria echipei lui Hagi, la o cotă foarte bună de 3.95 momentan și dacă aceștia nu câștigă, primești miza 100% înapoi, sub formă de bonus, în limita a 200 RON! Altfel spus, nu riști nimic, însă în cazul în care Viitorul se impune, vei avea în cont de 4 ori miza plasată!

PARIAZĂ PE VICTORIA VIITORULUI CU SALZBURG ȘI PROFITĂ DE ACEASTĂ OFERTĂ

 

Cum iau parte la această ofertă?

  1. Loghează-te pe contul de pariuri de la acest operator. Dacă nu ești deja client, deschide un cont acum!
  2. Accesează secțiunea ”Promoții” - ”200 RON - Viitorul în Europa League!” și dă click pe butonul ”Optează”.
  3. Plasează un pariu simplu pre-match, cu bani cash, pe victoria Viitorului în meciul Viitorul - Salzburg, în valoare de minim 50 RON, iar dacă pariul este pierzător, întreaga miză îți va fi rambursată, în limita a 200 RON, sub formă de bonus.

 

Termeni și condiții:

  • Doar primul pariu pre-match, plasat cu bani cash, în valoare de minim 50 RON, pe victoria Viitorului se califică pentru această promoție.
  • În cazul în care pariul nu este câștigător, miza îți va fi returnată integral, în limita a 200 RON, sub formă de bonus.
  • Bonusul va fi creditat în balanța Sport a jucătorilor. Aceștia trebuie să parieze bonusul de șase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a putea efectua o retragere.
  • Bonusul va fi creditat în decurs de 48 de ore de la încheierea promoției și va fi disponibil pentru pariere timp de 7 zile din momentul acordării. Dacă în acest timp cerințele de rulare nu sunt îndeplinite, bonusul va fi anulat.
  • Pariurile simple de tip Handicap sau Sub/Peste nu vor contribui la îndeplinirea condițiilor de rulaj – dar, pariurile combinate pot cuprinde orice tip de pariu atâta timp cât sunt respectate cotele minime pentru fiecare selecție în parte.

PARIAZĂ PE VICTORIA VIITORULUI CU SALZBURG ȘI PROFITĂ DE ACEASTĂ OFERTĂ!

Autor