Cadoul Zilei pe Betano: rotiri gratuite, Free Bets sau Jetoane de Aur

2022-12-22 14:37:50 427 0

Betano a înlocuit „Roata Norocoasă” cu o ofertă similară, de care poți beneficia dacă te loghezi prin intermediul link-urilor din acest articol și ți-ai alimentat măcar o dată contul în ultimele șapte zile. După ce accesezi pagina „Cadoul zilei”, vei avea de ales între trei cutii de cadouri. Fără nicio altă condiție, doar pentru că deschizi cutia, poți primi rotiri gratuite, un pariu gratuite sau Jetoane de Aur. Există și posibilitatea ca în cutie să nu fie nimic, caz în care te întorci în ziua următoare, poate cu mai mult noroc.

Deschide cadoul zilei și vezi care este premiul tău de astăzi

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM POT CÂȘTIGA UNUL DINTRE PREMII

 1. Loghează-te în contul tău Betano folosind ACEST LINK. Dacă nu ești client, înregistrează-te.
 2. Accesează „Cadoul zilei”.
 3. Alege una dintre cele trei cutii, pentru a avea șansa de a câștiga rotiri gratuite, un pariu gratuit sau Jetoane de Aur.
 4. Revin-o în ziua următoare.

Termeni și condiții ofertă Cadoul zilei

 • Această ofertă este disponibilă până pe 20 ianuarie pentru toți clienții care au efectuat minim un depozit în ultimele 7 zile. Deschide cont acum!
 • Poți beneficia de ofertă zilnic.
 • Pentru a vedea dacă ai câștigat, trebuie doar să dai click pe una dintre cele trei cutii de cadouri.
 • Premiile sunt cash.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, rezidenți în România.
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / familie / IP / adresă etc, iar orice abuz nu va fi tolerat de către operator.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cadoul zilei și vezi care este premiul tău de astăzi

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult