1. Home »
  2. Pariuri sportive »
  3. Bonus Unibet: cota 6 în loc de 1.89 pentru ambele marchează la Dinamo – FCSB

Bonus Unibet: cota 6 în loc de 1.89 pentru ambele marchează la Dinamo – FCSB

PariuriX
PariuriX

2017-04-30 09:38:00

image Bonus Unibet: cota 6 în loc de 1.89 pentru ambele marchează la Dinamo – FCSB

Un nou episod din "El Clasico de România" se va joaca pe 1 mai, de la ora 20:30 pe Naţional Arena. Dinamo şi FCSB sunt despărţite de 5 puncte în clasament, cu 3 etape rămase de disputat din play-off-ul Ligii 1. Nemec şi compania au doar varianta victoriei daca vor să mai spere la titlu. FCSB a obţinut în tur prima victorie după o serie de 10 partide fără succes în faţa marii rivale. O nouă victorie ar aduce-o pe FCSB cu un pas mai aproape de un nou titlu în Liga 1.

Ultimele dueluri directe au adus spectacol şi goluri multe. În acest sezon, în cele 5 meciuri dintre ele jucate în Liga 1 şi Cupa Ligii, s-au înscris 18 goluri. De fiecare dată, atât Dinamo, cât şi FCSB au reuşit să marcheze, ducând la 8 numărul meciurilor consecutive în care ambele formaţii înscriu.

Unibet îţi oferă o promoţie excelentă pentru marele derby al Ligii 1. Dacă nu ţi-ai deschis cont, profită de cota marită de la 1.89 la 6.00 pentru ca ambele formatii să înscrie. Deschide-ţi un cont acum la Unibet şi pariază un bilet single pe ambele marchează la Dinamo – FCSB! Dacă pariul nu se concretizează, Unibet îţi va returna miza, până la o limită maximă de 250 RON

Ce trebuie să faci:

  1. Înregistrează-te acum la Unibet (până înainte de startul partidei de luni)
  2. Plasează un pariu pre-meci fără risc de maxim 250 RON pe Dinamo - FCSB, ambele marchează (cota 1.89 la data publicării acestui articol).
  3. Dacă pariul este câştigător vei primi în cont suma conform mizei şi cotei câştigătoare.
  4. În 48 de ore, maxim 40 RON din miză vor fi multiplicaţi cu cota 6.00. Această sumă va fi disponibilă ca şi bani bonus în cont.
  5. Dacă pariul va fi pierdut vei primi bonus 100% din valoarea mizei, până la maxim 250 RON.
  6. Toate sumele bonus trebuie rulate de 3 ori pe pariuri pre-meci sau live pe cote de cel puţin 1.40.

Pariază acum 40 RON pe ambele înscriu în Dinamo - FCSB şi câştigă 240 RON în loc de 75.6 RON)

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX