1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Bonus Unibet: Cota 5 pentru gol marcat în meciul România - Danemarca

Bonus Unibet: Cota 5 pentru gol marcat în meciul România - Danemarca

PariuriX
PariuriX

2017-03-26 05:00:00

image Bonus Unibet: Cota 5 pentru gol marcat în meciul România - Danemarca

Duminică de la ora 21:45 România va juca un meci foarte important în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2018. Pe Cluj Arena elevii lui Daum vor juca împotriva Danemarcei un meci care trebuie câştigat pentru a spera în continuare la calificare. În acest articol îţi voi arăta cum poţi câştiga de 5 ori mai mult dacă vei paria pe gol marcat în meci şi acest lucru se va întâmpla.

Pentru a profita de cota 5 pentru peste 0.5 goluri în jocul România - Danemarca trebuie să dai click aici şi să deschizi cont la Unibet. Apoi fă o depunere şi pariază pe pronosticul specificat mai sus. În locul cotei de 1.12 vei beneficia de o cotă de 5! Dacă pariul va fi câștigat vei primi în balanța contului suma calculată la cota normală, iar diferența va fi plătită sub formă de bonus în maxim 48 de ore. Dacă pariul va fi pierdut atunci întreaga sumă mizată (maxim 50 RON) îţi va fi acordată sub formă de bonus. Oferta este valabilă doar pentru persoanele care n-au cont la Unibet!

Bonusul va trebui rulat doar de 3 ori pe cote de minim 1.40, indiferent dacă acest bonus este pentru cota mărită dacă pariul va fi câştigat sau ca rambursare, dacă pariul va fi pierdut.

Exemplu pas cu pas pentru a beneficia de acest bonus Unibet:

 1. Deschizi cont acum la Unibet
 2. Efectuezi prima depunere (minim 50 RON pentru a profita la maxim de promoţie).
 3. Pariezi 50 RON pe meciul România - Danemarca la cota din ofertă (1.12 la momentul scrierii acestui articol)
 4. Dacă pariul va fi câştigător vei primi în cont 56 RON cash şi 194 RON bonus.
 5. Suma bonus (194 RON dacă pariul va fi câştigător sau 50 RON dacă el va fi pierdut) va trebui pariată în următoarele 30 de zile de 3 ori pe cote de minim 1.40.

Pariază acum pe minim un gol înscris în partida România - Danemarca!

Statistici interesante:

 • România are acasă 39 de meciuri consecutive în preliminariile pentru un Campionat Mondial în care scorul de 0:0 n-a fost înregistrat la final.

 • Ultima remiză "albă" a României pe teren propriu în preliminariile pentru o Cupă Mondială a fost în 1985 contra Angliei.

 • Danemarca are 14 meciuri consecutive în care s-a marcat cel puţin un gol!

 • Golurile au curs în ultimele întâlniri dintre România şi Danemarca; în precedentele 3 confruntări s-au marcat în total 13 goluri (4.33 goluri / meci).

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+40.26
Câștigate
16
Pierdute
8

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX