1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Cote mărite de 10.00 pentru victorii Viitorul și FCSB în partidele cu CFR Cluj, respectiv CS U Craiova!

Cote mărite de 10.00 pentru victorii Viitorul și FCSB în partidele cu CFR Cluj, respectiv CS U Craiova!

Baicu Marius
Baicu Marius

2017-05-12 23:10:00

image Cote mărite de 10.00 pentru victorii Viitorul și FCSB în partidele cu CFR Cluj, respectiv CS U Craiova!

Sâmbătă 13 mai 2017 vom afla care este noua campioană a României, iar cu această ocazie agenția de pariuri online Netbet (deschide cont acum) vine cu două oferte de nerefuzat pentru pariorii care aleg să își deschidă un cont chiar acum! 


ÎN CE CONSTAU OFERTELE?

 1. Plasează un pariu pe victoria celor de la FCSB în partida cu CS U Craiova și vei beneficia de o cotă de 10.00 în locul cotei obișnuite de 1.20! Accesează pagina promoției!
 2. Plasează un pariu pe victoria celor de la Viitorul Constanța în partida cu CFR Cluj și vei beneficia de o cotă de 10.00 în locul cotei obișnuite de 1.36! Accesează pagina promoției!

Mai mult decât atât, în cazul în care pariul de calificare este pierzător, vei primi înapoi dublul mizei sub formă de bonus!  

ATENȚIE! Poți aplica doar pentru una din cele două promoții, nu poți aplica pentru amândouă! 


CUM PARTICIP?

 • Deschide un cont nou la Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016) utilizând codul ”COTAS” la înregistrare și efectuează un depozit.
 • Plasează un pariu de maxim 40RON pe victoria FCSB-ului în meciul cu Craiova sau pe victoria Viitorului în partida cu CFR Cluj la cota actuală.
 • Așteaptă să vezi deznodământul pariului, aici există două variante.

Pariază acum pe victoria celor de la FCSB și profită de o cotă mărită de 10.00!Varianta 1 - pariul este câștigător

Dacă pariul este câștigător, atunci vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma suplimentară va fi creditată sub formă de bonus. Bonusul va trebui rulat de 4 ori (4x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi deblocat. 

Exemplu: Ai pariat 40RON pe victoria FCSB-ului și ai beneficiat de o cotă de 10.00 în loc de 1.20. Dacă echipa lui Reghecampf se impune atunci vei primi 48RON ca fonduri normale, și 352RON ca fonduri extra (bonus). Vei avea de rulat 1,408RON înainte de a putea debloca bonusul.

 

Varianta 2 - pariul este pierzător

În cazul în care pariul este necâștigător, vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de bonus, iar acest bonus trebuie rulat de 6 ori pe cote de minim 1.60+ înainte de a putea solicita o retragere. 

Exemplu: Ai pariat 40RON, dar pariul a fost necâștigător. Primești sub formă de bonus 80RON și ai de rulat 480RON.


Ce trebuie să mai știu?

 • Dacă ai pariat atât pe victoria FCSB-ului, cât și pe victoria Viitorului, atunci doar primul pariu plasat va fi eligibil pentru această ofertă.
 • Oferta este destinată doar clienților noi care nu au un cont la Netbet. Deschide cont acum! 
 • Jucătorii care se înscriu în această promoție nu vor mai putea participa la alte promoții de bun venit (cum ar fi Pachetul de bun venit de 1500Ron).
 • Jucătorii care depun prin Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Pariază acum pe victoria celor de la Viitorul și profită de o cotă mărită de 10.00!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX