Bonus Betfair: 25 RON săptămânal pentru pariuri pe fotbal

2018-02-01 10:15:00 2,6k 0

De acum ai toate motivele să alegi Betfair Sportsbook (L1160655W000329) pentru a plasa pariuri pe fotbal. Spun asta deoarece în fiecare săptămână această casă de pariuri îţi oferă un bonus de 25 RON. Singura condiţie pentru a-l obţine este una extrem de simplă: trebuie să plasezi bilete eligibile în valoare totală de minim 125 RON pe durata unei săptămâni. Dacă ai îndeplinit această cerinţă în prima zi a săptămânii următoare vei avea în cont bonusul despre care am scris mai sus.

Joacă acum bilete multiple la Betfair și ia bonusul de 25RON!


Ce bilete se califică pentru promoție?

Un bilet eligibil în acest caz este un bilet care conţine minim 4 pronosticuri din fotbal, iar cota fiecărui pronostic trebuie să fie de minim 1.50. Biletele care sunt închise folosind funcția Cash Out nu sunt luate în calcul. Miza de 125 RON poate fi plasată pe un singur bilet sau pe mai multe bilete, cu condiţia ca toate biletele să fie stabilite în săptămâna respectivă. 


Cum pot debloca bonusul?

Bonusul de 25 RON va putea fi folosit pe orice tip de pariu din oferta Betfair Sportsbook. Bonusul este valabil timp de 7 zile de la creditare. Pariurile plasate cu fonduri bonus şi câştigate vor beneficia doar de rambursarea profitului sub formă de bani cash (plasezi bonusul de 25 RON pe un bilet cu cota 5 şi-l câştigi, vei primi în cont 100 RON cash).

Joacă acum bilete multiple la Betfair și ia bonusul de 25RON!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult