1. Home »
  2. Pariuri sportive »
  3. Bonus Betano: pariu live fără risc de 50 RON la meciul România - Danemarca

Bonus Betano: pariu live fără risc de 50 RON la meciul România - Danemarca

PariuriX
PariuriX

2017-03-26 06:55:00

image Bonus Betano: pariu live fără risc de 50 RON la meciul România - Danemarca

La Betano avem rar astfel de promoţii şi de aceea atunci când sunt disponibile ar merita să încercăm să profităm de ele. Prin urmare dacă ai de gând să pariezi astăzi pe meciul România - Danemarca îţi recomand să o faci la acest operator. Dacă vrei să plasezi şi tu un pariu live fără risc de 50 RON pe cel mai interesant meci de astăzi pentru fotbalul românesc îţi recomand să urmezi paşii:

  1. Dă click aici pentru a deschide cont la Betano
  2. Duminică seară după ce începe meciul de pe Cluj Arena intră pe pagina de pariuri live a site-ului Betano de pe una dintre aplicaţiile casei de pariuri pentru pariuri pe mobil (dacă vei intra de pe mobil pe varianta web a site-ului nu vei beneficia de ofertă)
  3. Joacă un pariu single cu o miză maximă de 50 RON pe meciul România - Danemarca (orice tip de pariu şi orice cotă).

Primul pariu live plasat prin intermediul aplicaţiei va fi considerat fără risc, în limita a 50 RON. În cazul în care acesta va fi pierdut Betano îţi va rambursa miza sub formă de full bet. Un full bet la Betano este diferit de un free bet la alte case de pariuri deoarece dacă pariul plasat folosind acel full bet va fi câştigător va fi inclus în câştigul cash şi valoarea pariului gratuit (de exemplu la un pariu de 50 RON pe cota 3 care va fi câştigător vei primi în cont 150 RON cash).

Trebuie să ai în vedere faptul că pariurile contradictorii nu sunt eligibile pentru promoţii. Dacă de exemplu pre-meci ai pariat pe victorie România, live nu poţi să pariezi pe şansă dublă x2 sau, de fapt, poţi dar nu vei mai fi eligibil pentru o eventuală rambursare.

Ce mai oferă betano.ro la meciurile din această perioadă din preliminariile pentru Cupa Mondială 2018:

  • Cote cu Marjă 0%
  • Peste 150 de tipuri de pariuri pe meci
  • Posibilitatea de a paria pe toate partidele din preliminariile Cupei Mondiale 2018

Înregistrează-te acum la Betano pentru a putea paria live fără risc pe meciul României!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX