Punem la bătaie 4 bilete la Superbet Internațional Cup! Vino să vezi pe Rapid, Borussia Dortmund și Fiorentina!

2022-12-08 11:02:00 4,4k 0

PariuriX, în colaborare cu Superbet, vine cu un super concurs prin care pune la bătaie două invitații duble (patru bilete) la ”Superbet International Cup”, turneul amical ce are loc pe 10 Decembrie, și la care participă Rapid București, Borussia Dortmund și Fiorentina. În cele ce urmează poți vedea cum poți participa la acest concurs!

Accesează acum topicul de pe Facebook adresat concursului de bilete!

 

Cum particip la acest Concurs?

  1. Dă like la postarea dedicată Concursului pe pagina de Facebook Pariurix
  2. Lăsați un comment la postarea de pe Facebook dedicată Concursului. Vă încurajăm să etichetați un prieten în comentariu, pe care doriți să îl luați la meci.
  3. Câștigătorul vor fi ales aleatoriu din rândul tuturor participanților eligibili care s-au înscris corect la extragere. Se vor acorda 4 bilete (2 invitații duble) la ”Superbet International Cup” (10 decembrie, ora 13:00, pe Arena Națională din București)

Vă rugăm să participați doar dacă chiar vă interesează să mergeți la eveniment! Dacă sunteți de prin alte orașe și nu aveți de gând să mergeți, nu are rost să participați, deoarece anulați șansa altcuiva de a merge, care poate chiar ar vrea să fie prezent. Mulțumim de înțelegere.


Termeni și condiții

  • Participarea este deschisă începând cu acest moment și până Vineri, 9 Decembrie, ora 13:00
  • Participarea este complet gratuită.
  • Premiul constă în două invitații duble la ”Superbet International Cup” (turneu amical unde se întâlnesc Rapid București, Borussia Dortmund și Fiorentina)
  • Vă încurajăm să etichetați un prieten în comentariu la postare de pe Facebook dedicată Concursului, pe care doriți să îl luați la meci. Nu este însă obligatoriu să mergeți cu acea persoană 
  • Câștigătorul vor fi contactat sâmbătă pentru a fi informat de modul în care poate intra în posesia premiului. 
  • Concursul este doar pentru rezidenții din România cu vârsta de minim 18 ani.
  • Câștigătorii vor fi anunțați vineri la ora 16:00.

Regulamentul complet poate fi consultat AICI.

Accesează acum topicul de pe Facebook adresat concursului de bilete!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult