Punem la bătaie 4 bilete VIP la Rapid - Farul Constanța

2023-03-27 13:26:00 9,1k 0

PariuriX, în colaborare cu Superbet, vine cu un super concurs prin care pune la bătaie două invitații duble VIP (patru bilete VIP) la meciul dintre Rapid București ș Farul Constanța, meci ce are loc sâmbătă 1 aprilie, cu începere de la ora 21:45! Partida contează pentru etapa a 2-a din play-off-ul Superligii României! Vezi mai jos cum poți participa la acest concurs!

Accesează acum topicul de pe Facebook adresat concursului de bilete!
 

Cum particip la Concursul de bilete Rapid - Farul?

  1. Dă like la postarea dedicată Concursului pe pagina de Facebook Pariurix
  2. Lăsați un comment la postarea de pe Facebook dedicată Concursului. Vă încurajăm să etichetați un prieten în comentariu, pe care doriți să îl luați la meci.
  3. Câștigătorii vor fi aleși aleatoriu din rândul tuturor participanților eligibili care s-au înscris corect la extragere. Se vor acorda 4 bilete VIP (2 invitații duble VIP) la Rapid București - Farul Constanța!

Vă rugăm să participați doar dacă chiar vă interesează să mergeți la eveniment! Dacă sunteți de prin alte orașe și nu aveți de gând să mergeți, nu are rost să participați, deoarece anulați șansa altcuiva de a merge, care poate chiar ar vrea să fie prezent. Mulțumim de înțelegere.


Termeni și condiții

  • Participarea este deschisă începând cu acest moment și până Vineri, 31 martie, ora 07:00!
  • Participarea este complet gratuită.
  • Premiul constă în două invitații duble la VIP la Rapid București - Farul (sâmbătă 1 aprilie, ora 21:45, meci ce are loc în Giulești)!
  • Vă încurajăm să etichetați un prieten în comentariu la postare de pe Facebook dedicată Concursului, pe care doriți să îl luați la meci. Nu este însă obligatoriu să mergeți cu acea persoană.
  • Câștigătorii vor fi anunțați vineri la ora 10:00.
  • Câștigătorii vor fi contactați pentru a primi premiile. Biletele sunt acordate în format PDF.
  • Concursul este doar pentru rezidenții din România cu vârsta de minim 18 ani.

Regulamentul complet poate fi consultat AICI.

Accesează acum topicul de pe Facebook adresat concursului de bilete!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult