1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Punem la bătaie 4 bilete la Dinamo - Universitatea Craiova + 5 FREEBET-uri X 50RON!

Punem la bătaie 4 bilete la Dinamo - Universitatea Craiova + 5 FREEBET-uri X 50RON!

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-07-11 13:49:17

image Punem la bătaie 4 bilete la Dinamo - Universitatea Craiova + 5 FREEBET-uri X 50RON!

Prima etapă din Superliga României se încheie luni 17 iulie cu meciul de la ora 21:30 dintre Dinamo București și Universitatea Craiova. Cu această ocazie, PariuriX în colaborare cu Superbet, pun la bătaie 4 bilete la meci, dar și 5 FREEBET-uri X 50RON fiecare! Vezi mai jos ce ai de făcut!

Accesează acum topicul de pe Facebook adresat concursului de bilete!
 

Cum particip la Concursul de bilete / freebeturi Dinamo - Craiova?

 1. Dă like la postarea dedicată Concursului pe pagina de Facebook Pariurix
 2. Lăsați un comment la postarea de pe Facebook dedicată Concursului cu un scor corect. Vă încurajăm să etichetați un prieten în comentariu, pe care doriți să îl luați la meci.
 3. Câștigătorii biletelor vor fi aleși aleatoriu din rândul tuturor participanților eligibili care s-au înscris corect la extragere. Se vor acorda 4 bilete (2 invitații duble) la Dinamo București - Universitatea Craiova!
 4. Primii cinci utilizatori care nimeresc scorul corect vor câștiga câte un FREEBET de 50RON la Superbet. 

Dacă doriți să participați doar pentru freebet-uri, dar nu vă interesează să mergeți la meci, vă rugăm să menționați acest lucru la momentul participării la concurs. Astfel vă putem scoate din extragerea pentru bilete, pentru a nu anula șansa altcuiva de a merge, care poate chiar ar vrea să fie prezent. Mulțumim de înțelegere.

Termeni și condiții

 • Participarea este deschisă începând cu acest moment și până Luni, 17 Iulie, ora 07:00!
 • Participarea este complet gratuită.
 • Premiul constă în două invitații duble la la Dinamo București - Universitatea Craiova (luni 17 iulie, ora 21:30)!
 • Vă încurajăm să etichetați un prieten în comentariu la postare de pe Facebook dedicată Concursului, pe care doriți să îl luați la meci. Nu este însă obligatoriu să mergeți cu acea persoană.
 • Câștigătorii vor fi anunțați luni la ora 10:00 și vor fi contactați pentru a primi premiile. Biletele sunt acordate în format PDF.
 • Vă rugăm să lăsați în comentariu un scor corect dacă doriți să aveți șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON la Superbet.
 • Freebet-ul de 50RON se acordă primilor 5 useri care nimeresc scorul corect al meciului. FREEBET-ul va fi creditat marți 18 Iulie, și nu are condiții de rulaj atașate. Vom avea nevoie de adresa dvs de mail de la Superbet si username pentru a vă putea acorda premiul.
 • Concursul este doar pentru rezidenții din România cu vârsta de minim 18 ani.

Regulamentul complet poate fi consultat AICI.

Accesează acum topicul de pe Facebook adresat concursului de bilete!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX