Bet Mentor - o nouă funcție Betano pentru pariurile multiple

2021-11-04 02:20:00 7,0k 0

Bet Mentor este o nouă unealtă de la Betano cu care poți genera automat bilete de pariuri pe bază de statistici și rezultate recente, luând în considerare suma pe care vrei să o pariezi și cea pe care dorești să o câștigi.

Deschide cont și utilizează chiar acum noua funcție Bet Mentor pentru câștiguri mai mari la pariuri sportive!

 

Cum utilizez funcția Bet Mentor de la Betano?

  1. Loghează-te pe contul Betano sau deschide cont nou dacă nu ești deja client. Trebuie să fii logat pe cont pentru a putea avea acces la Bet Mentor (apare în partea dreaptă a paginii).
  2. Tastează suma pe care vrei să o pariezi.
  3. Selectează suma pe care vrei să o câștigi. Ai mai multe intervale din care poți alege.
  4. Apasă pe butonul ”Arată-mi Sugestii” pentru a genera automat un bilet care să respecte criteriile selectate de tine.

Apoi va încărca o pagină precum cea din poza de mai jos. Evident că nu ești obligat să joci biletul exact în forma generată. Ai posibilitatea de a adăuga pe biletul de pariuri doar selecțiile pe care dorești, dar la fel de bine poți adăuga toate selecțiile recomandate apăsând butonul ”Adaugă totul la biletul de pariere” din partea de jos.

 

De ce aș utiliza Bet Mentor de la Betano?

Dacă ești genul de parior căruia îi place să aleagă pronosticuri pe bază de statistici și rezultate recente, dar nu ai prea mult chef de analizat, atunci Bet Mentor este instrumentul perfect pentru tine (pentru că asta face). Aș recomanda totuși întâi să îl testezi pe sume mai mici de bani pentru a vedea cât de eficiente sunt sugestiile recomandate. Și de asemenea recomand să nu joci orbește chiar toate pronosticurile propuse, ci doar pe acelea în care ai încredere.

Deschide cont și utilizează chiar acum noua funcție Bet Mentor pentru câștiguri mai mari la pariuri sportive!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult