1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Pariază pe câștigătoarea meciului Atletico Madrid vs Chelsea la cote mărite

Pariază pe câștigătoarea meciului Atletico Madrid vs Chelsea la cote mărite

victorpartan
victorpartan

2021-02-20 03:42:23

image Pariază pe câștigătoarea meciului Atletico Madrid vs Chelsea la cote mărite

Atletico Madrid și Chelsea se întâlnesc la București (23 februarie, ora 22:00), în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Echipa antrenată de Diego Simeone este ușor favorită, având cota reală 2.60 pentru victorie, față de 2.90, cât este cota londonezilor. Dacă vrei să pariezi pe câștigătoarea meciului de pe Arena Națională, intră pe link-urile speciale din articol și deschide-ți cont la această agenție de pariuri sportive online. Vei beneficia de oferta pentru clienții noi, constând în cotă mărită 80.00 pentru un prim pariu pe „1 solist” sau pe „2 solist”.

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului Atletico Madrid vs Chelsea la cote mărite

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNTA
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie Atletico Madrid” sau pe selecția „victorie Chelsea” în meciul care are loc pe 23 februarie, de la ora 22:00, în „optimile” Ligii Campionilor.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui Atletico. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 395RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 395RON pe o cotă de 1.60 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 237RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cotă mărită Atletico Madrid vs Chelsea

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Atletico” sau pe „selecția „victorie Chelsea”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotei speciale de 80.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe victoria câștigătoarei meciului Atletico Madrid vs Chelsea pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu cash out nu contează la rulaj
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor generali ai agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului Atletico Madrid vs Chelsea la cote mărite

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX