1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Ai miza înapoi dacă pierzi pariul din cauza unui penalty

Ai miza înapoi dacă pierzi pariul din cauza unui penalty

victorpartan
victorpartan

2019-01-31 14:11:53

image Ai miza înapoi dacă pierzi pariul din cauza unui penalty

Ți s-a întâmplat să pierzi un pariu din cauza unui penalty acordat eronat după minutul 90? E neplăcut! Dacă cluburile din Premier League ar fi acceptat implementarea arbitrajului video și pentru campionatul național, atunci acest pericol ar fi dispărut, dar reprezentanții lor au spus „nu” VAR-ului. Pentru a „repara” această decizie, Unibet.ro a anunțat că rambursează în fonduri reale banii pariați pe meciurile din Premier League în situațiile în care un penalty dictat în timpul adițional îți strică biletul de pariuri. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de această „asigurare” este să intri pe link-urile speciale din articol.

Pariază și primești banii înapoi dacă pierzi din cauza unui penalty!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot beneficia de ofertă?

 1. Loghează-te în contul tău Unibet.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Plasează un pariu premeci cu miza între 25RON și 500RON pe piețele: Primul/ultimul marcator, Scor corect, Scorul primei reprize/scor final, Scorecast pentru orice Wincast. Singura ligă eligibilă în 2019 pentru această ofertă este Anglia Premier League.
 3. Dacă pierzi pariul din cauza unui penalty în timpul adițional, primești miza înapoi.

Unibet.ro oferă cote competitive pentru toate campionatele de top și transmisiuni live pentru campionatele europene de top - La Liga, Ligue 1, Serie A și Bundesliga

Termeni și condiții ofertă

 • Oferta este valabilă pentru clienții deja existenți. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 • Oferta se aplică pariurilor plasate pe orice meci din Anglia - Premier League din meniul de cote pentru pariuri sportive.
 • Vor fi rambursate numai pariurile cu o miză de cel puțin 25 RON, până la 500 RON. Pariurile cu o miză mai mare sau mai mică nu se califică pentru o rambursare.
 • Rambursările pentru Scor corect, Scorul primei reprize/scor final, Primul/ultimul marcator, Scorecast și Wincast se aplică doar în cazul pierderii pariurilor pre-meci.
 • Rambursările se aplică meciurilor în care se acordă un penalty (după minutul 90 al meciului). Prelungirile și departajarea prin penaltyuri nu se iau în considerare.
 • Mizele vor fi rambursate în conturi în termen de 48 de ore de la încheierea meciului.
 • Oferta este valabilă atât pentru pariuri simple, cât și pentru pariuri multiple. În cazul unui pariu multiplu, partea pierzătoare de tip Scor corect, Scorul primei reprize/scor final, Primul și Ultimul marcator a pariului multiplu va fi anulată (și considerată cu o cotă de 1.00); pariul cumulativ rămâne, totuși, valabil, în pofida faptului că partea pierzătoare de tip Scor corect, Scorul primei reprize/scor final, Primul și Ultimul marcator din pariu este anulată.
 • Clienții sunt informați că limitele mizelor se aplică pariurilor individuale ale unui pariu cu sistem și nu mizei totale. De exemplu, adăugarea a 4 selecții pe biletul de pariu îți permite să plasați un „Yankee”. Dacă plasezi 11x 5 RON cu o miză totală de 55 RON nu te califică pentru rambursarea 90+, dar un pariu de 11x 25 RON te va califica. Miza pe care o introduci în casetă trebuie să fie cuprinsă între 25 și 150 RON.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil! 

Pariază și primești banii înapoi dacă pierzi din cauza unui penalty!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+40.26
Câștigate
16
Pierdute
8

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX