1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Opţiunea "Action Betting" de la Unibet duce adrenalina pariurilor live la un alt nivel!

Opţiunea "Action Betting" de la Unibet duce adrenalina pariurilor live la un alt nivel!

PariuriX
PariuriX

2021-01-06 11:12:00

image Opţiunea "Action Betting" de la Unibet duce adrenalina pariurilor live la un alt nivel!

Fii în mijlocul acțiunii cu ”Unibet Action Betting”, opțiunea pentru evenimente live care îți testează viteza de reacție în fiecare moment! Vezi în ce constă aceasta și simte la maxim adrenalina jocurilor live chiar acum!

Pariază cu opțiunea ”Action Betting” pentru a nu mai pierde nici măcar o fază din meci!

Unibet
L1160657W000330
Încasează bonusul de 100% până la 300RON
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

 

CE ESTE ACTION BETTING DE LA UNIBET?

Acestea sunt tipuri de pariuri live pe următoarea fază din meci, ele fiind astfel destinate unor evenimente care au loc în următoarele zeci de secunde și la care rezultatul va fi cunoscut mult mai repede decât la tipurile tradiţionale de pariuri live. De exemplu poți paria pe cine va câştiga următorul punct în tenis sau cine va executa următorul out la fotbal. Sigur, mai sunt și alte case de pariuri online cu pariuri similare, dar nu pe faza imediat următoare.

Să presupunem că într-un meci de tenis este scorul de 30:0 într-un anumit game. Aproape toate agențiile de pariuri te vor lăsa în acest moment să pariezi pe punctul 5, sau în cel mai fericit caz pe punctul 4. Însă la Unibet vei putea paria exact pe următorul, adică pe al 3-lea. Acest lucru vine de la sine cu o serie de avantaje; nu doar că poți paria pe faza imediat următoare, ci și poți aplica diferite strategii cu miză progresivă precum Martingale sau Fibonacci. Pentru că practic tu nu mai ratezi nimic; poți paria fază după faza cunoscând rezultatul pariului precedent.

După cum poți vedea şi în imaginea de mai jos tipul de pariu "Action Betting" este destul de bine scos în evidenţă pe pagina cu pariuri live disponibile. 

1.JPG

 

Pe ce sporturi și tipuri de pariuri putem utiliza Action Betting?

Un alt avantaj al opțiunii Action Betting de la unibet.ro este accea că nu e disponibilă doar la fotbal și tenis, ci și pe sporturi precum hochei pe gheaţă, baschet, baseball, cricket, darts, rugby, tenis de masă, badminton sau squash. Tipurile de pariuri disponibile le poți vedea mai jos, și așa cum îți vei da seama rapid, multe din ele nu pot fi găsite la alte case de pariuri online.

Unibet
L1160657W000330
Încasează bonusul de 100% până la 300RON
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

 • Tenis - Următorul punct
 • Cricket - Run on the next ball
 • Volei - Câştigătorul următorului punct
 • Squash - Câştigătorul următorului punct
 • Badminton - Câştigătorul următorului punct
 • Tenis de masă - Câştigătorul următorului punct
 • Fotbal - Următoarea repunere de la margine
 • Baseball - Batter to reach 1st Base
 • Hochei pe gheață - Următoarea eliminare şi eliminare în următoarele 2 minute
 • Baschet - Metoda prin care se înscrie următorul coş
 • Rugby - Next Set Piece
 • Darts - 1st Dart Treble 20
 • eSports Counter-Strike
  • Round winner – pariază pe o echipă să câștige o rundă individuală 
  • Way of winning – pariază pe modul în care este câștigată o anumită rundă – bombă dezamorsată, bombă detonată, echipa inamică eliminată, expirarea timpului
  • Entry Frag - pariază pe o echipă să facă primul kill

Cei de la Unibet au lansat și o reclamă pentru această opțiune, să vedem cum arată ea:


Ce ar trebui să mai știu despre Action Betting?

Momentan această ofertă de pariere Action Betting nu este implementată chiar pe toate meciurile din consola live Unibet, dar probabil în viitor o vom vedea la mai toate evenimentele importante. În prezent opţiunea este valabilă la 85% dintre pariurile pe ponturi tenis, 80% la volei, 20% la baschet şi 70% din evenimentele fotbalistice pe care se poate paria live la Unibet.

Pariurile de acest gen sunt distractive, rapide şi în multe cazuri nu diferă cu experienţa trăită într-un casino. Clienţii care joacă pe o culoare la ruletă n-o fac după o analiză profundă în prealabil. Acelaşi lucru se întâmplă şi la Action Betting deoarece ai doar câteva secunde sau zeci de secunde timp pentru a gândi un pariu.

Dar ca să nu închei acest articol fără a spune măcar ceva negatic, mă voi lua un pic de opțiunea Action Betting la volei. Aici ori n-am fost eu prea rapid, ori se închide opţiunea de pariere mult mai repede, cert este că m-am chinuit vreo trei puncte ca să prind un pariu, care din păcate nici n-a ieşit. Și încă ceva - la fotbal opțiunea nu pare aşa tentantă ținând cont că pariezi pe următorul out. La tenis, badminton, squash, tenis de masă ori volei simţi meciul mai intens jucând pe următorul punct pentru că ştii că jucătorii sau echipele joacă pentru a-l obţine, pe când la fotbal aş fi mai tentat de pariurile pe următorul gol decât pe cele pe aruncări de la margine.

Una peste alta Action Betting este o opțiune foarte interesantă a celor de la Unibet (vezi site-ul agenției) care în continuare doreşte să arate că este fără îndoială una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate în România.

Pariază cu opțiunea ”Action Betting” pentru a nu mai pierde nici măcar o fază din meci!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX