5RON FREEBET zilnic, fără depozit sau rulaj la Betfair! Ofertă valabilă până pe 30 Septembrie!

2020-09-16 12:04:15 1,4k 0

Betfair.ro vine în a doua parte a lunii septembrie cu o ofertă extrem de rară pe care nu trebuie să o ratezi – poți primi zilnic 5RON FREEBET gratis fără depunere, și fără rulaj! Ofertă valabilă pentru toți clienții până pe 30 septembrie, atât noi cât și actuali! Trebuie doar să te loghezi zilnic pe cont și să îți iei cadoul.

Încasează 5RON FREEBET zilnic la pariuri sportive! Fără depunere și fără rulaj!


Cum pot lua cadoul zilnic de 5RON?

 1. Deschide cont nou dacă nu ești deja client sau accesează contul actual
 2. În fiecare zi în care te loghezi pe cont vei primi un FREEBET de 5RON
 3. Selectează pariurile dorite și dă click pe butonul „Pariză acum” utilizând freebet-ul (vei putea să îl selectezi din biletul virtual din partea dreaptă a paginii atunci când plasezi pariul)


Termeni și condiții

 • Oferta este destinată tuturor utilizatorilor, atât noi cât și actuali.
 • Cadoul este de 5RON FREEBET în fiecare zi până la final de septembrie (12-30 septembrie). Asta înseamnă că poți primi 19 freebet-uri în valoare totală de 95RON dacă profiți de pe urma ofertei zilnic.
 • Freebet-ul este valabil timp de 24 de ore din momentul acordării și poate fi utilizat pe orice sport sau opțiune de pariere.
 • Freebet-ul este acordat automat în contul tău fără a fi nevoie să îl revendici.
 • Se aplică termenii generali a unui FREEBET. Află ce este un freebet!
 • Câștigurile de pe urma freebet-ului sunt acordate cash, fără condiții ulterioare de rulaj.
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta este limitată la o singură utilizare de persoană / cont / IP / familie / adresă etc.
 • Eventuale abuzuri și conturi multiple nu vor fi tolerate.
 • Oferta se supune termenilor generali Betfair.

Poți posta pariurile plasate de tine cu aceste FEEBET-uri în topicul ”Concurs Bilete Forum - 3 Vouchere Emag X 150RON săptămânal” unde ai șansa de a câștiga săptămânal un Voucher Cadou Emag de 150RON.


De ce să joci la Betfair?

Dacă nu ai deja un cont și deschizi unul acum, poți beneficia de un pachet atractiv de bun venit de până la 500RON (detalii aici). Betfair vine cu o ofertă sportivă bogată care acoperă foarte multe sporturi, meciuri și opțiuni de pariere. Cotele la Betfair sunt și ele foarte bune.

Poți încerca și platforma de betting exchange Betfair, care este unică în România. Aceasta este cea mai bună din lume și merită încercată, dar este destinată în special pariorilor cu ceva experiență. Te consideri suficient de experimentat în pariuri pentru a o încerca? 

Încasează 5RON FREEBET zilnic la pariuri sportive! Fără depunere și fără rulaj!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult