Primești 50RON Freebet dacă pariezi Muntenegru vs România

2018-11-19 14:24:46 1,4k 0

Betfair.ro are oferte speciale cu ocazia meciului Muntenegru vs România, din Liga Națiunilor (20 noiembrie, de la ora 21:45). De exemplu, pentru orice pariu solist pe cotă minimă 1.50 și cu miza minimă 50RON (10€/£/$) pe orice piață din această partidă, primești un pariu gratuit în valoare de 50RON (10€/£/$) pe care îl poți folosi pe orice meci de fotbal. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de ofertă este să intri pe link-urile speciale din acest articol și să pariezi pe confruntarea de la Podgorica.

Pariază pe Muntenegru vs România și obține Freebet-ul de 50RON!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum mă pot califica pentru ofertă?

 1. Loghează-te în contul tău Betfair.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum! 
 2. Plasează un pariu simplu pe Betfair Sportsbook cu miză minimă 50RON (10€/£/$) și cotă minimă 1.50 pe orice piață a meciului Muntenegru vs România (20 noiembrie, ora 21:45)
 3. Indiferent de rezultatul pariului, vei primi un Freebet în valoare de 50RON (10€/£/$), care poate fi plasat pe Betfair Sportsbook, pe piețe din fotbal, în maxim 2 zile.

Termeni și condiții ofertă Meciul săptămânii

 • Oferta este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Oferta este valabilă pentru un pariu simplu cu miza minimă 50RON și cota minimă de 1.50, pe orice piață a meciului Muntenegru vs România, din data de 20 noiembrie 2018 (ora 21:45)
 • Se poate pune doar un pariu eligibil pentru fiecare client. 
 • Dacă ai folosit cash out pentru primul pariu, nu vei fi eligibil pentru primirea pariului gratuit.
 • Pariul gratuit trebuie folosit pe piețe din fotbal, în maxim 2 zile. Dacă e câștigător, primești în cont doar profitul generat de acesta (câștig total - miză).
 • Dacă nu știi ce este un Freebet, citește ACEST ARTICOL.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază pe Muntenegru vs România și obține Freebet-ul de 50RON!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult