Cele 100 de premii de 50RON la Superbet s-au dat!

2020-06-08 00:23:20 6,8k 0

Actualizare ora 20:35: Cele 100 de premii de 50RON de la Superbet s-au dat! Informațiile de mai jos nu mai sunt valabile! Conturile noi deschise începând cu acest moment nu mai beneficiază de cei 50RON fără depunere!

-------------

Articolul initial:

Superbet, poate cea mai cunoscută casă de pariuri din România, vine cu o ofertă EXCLUSIVĂ prin PariuriX și SUPER LIMITATĂ pe care nu ai voie să o ratezi! Deschide cont prin intermediul link-urilor speciale din acest articol pentru a primi suma de 50RON fără depunere! Atenție: campania este valabilă doar 3 zile și este limitată primilor 100 de participanți, așa că grăbește-te!

Deschide cont pentru a primi 50RON fără depunere!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot primi cei 50RON fără depunere?

 1. Deschide cont folosind ACEST LINK SPECIAL și apasă pe butonul ”Vreau bonusul
 2. În ziua următoare vei primi 50 RON fără depunere!
 3. Poți retrage fondurile suplimentare după ce le rulezi de x5 pe cote minime de 1.60 pentru pariurile single și 2.50 pentru pariurile de tip combo.

 ATENȚIE, oferta nu este prezentată pe site, dar vă garantăm că ea există! Este o ofertă exclusivă prin PariuriX și limitată! Vom închide acest articol imediat ce se atinge numărul maxim de 100 de participanți! Evidența este ținută în timp real, deci nu trebuie să îți faci griji că nu ai putea fi printre primii 100. Dacă citești aceste rânduri înseamnă că încă ești eligibil!

Deschide cont pentru a primi 50RON fără depunere!
 

Termeni și condiții 50RON fără depunere

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Oferta este una exclusivă PARIURIX valabilă doar prin link-urile din articol. Dacă te înregistrezi direct sau din altă parte, nu vei primi cei 50RON.
 • Primești fondurile suplimentare de 50RON, fără depunere, dacă te numeri între primii 100 de jucători înscriși pe platformă în perioada 8 iunie (00:00) - 10 iunie (ora 23:59).
 • Pentru a fi eligibil pentru această ofertă, trebuie să bifezi toate căsuțele de marketing de la înregistrare.
 • Fondurile suplimentare vor fi primite în ziua următoare după înscriere.
 • Poți retrage fondurile suplimentare după ce le rulezi de x5 pe cote minime de 1.60 pentru pariurile single și 2.50 pentru pariurile de tip combo.
 • Fondurile suplimentare trebuie acceptate în 3 zile de la înscriere, iar cerințele de rulaj trebuie îndeplinite în termen de 7 zile de la primirea fondurilor.
 • Oferta se cumulează cu pachetul obișnuit de bun venit de până la 500RON! (detalii aici)
 • Dacă alegi să efectuezi și un depozit, vei fi eligibil și pentru un Paysafecard de 50RON din partea noastră dacă urmezi indicațiile din ACEST ARTICOL.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont pentru a primi 50RON fără depunere!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult