Pe 19 și pe 20 martie, ai zilnic până la 500RON fonduri suplimentare și cote mărite

2022-03-19 09:01:04 318 0

Sâmbătă, 19 martie, și duminică, 20 martie, o depunere în contul tău de joc deschis la PublicWin.ro îți garantează fonduri suplimentare egale cu 50% din suma cu care alimentezi, până la 500RON. Metodele de plată eligibile sunt card bancar, Skrill, Neteller, Paysafecard, TopPay (depunere cash), rețeaua Smith&Smith (depunere cash). De asemenea, pe platforma acestei case de pariuri online, beneficiezi și de cote mărite unele meciuri, pentru maximizarea câștigurilor.

Efectuează o depunere și profită de oferta prin care primești până la 500RON fonduri suplimentare și cote mărite

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot profita de ofertă?

 1. Accesează zilnic acest LINK SPECIAL, pe 19 și pe 20 martie (ora 23:59). Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 2. Efectuează un depozit și vei primi fonduri suplimentare egale cu 50% din suma depusă, în limita a 500RON.
 3. Fondurile suplimentare trebuie activate înainte de rulaj: 25% din miza fiecărui bilet cu minim 5 selecții (cota 1.30 per selecție) este suma activată. 

Exemplu: dacă depui 1000RON, primești 500RON fonduri suplimentare pe care le activezi dacă pariezi 2000RON în bani reali. Un pariu eligibil de 100RON activează doar 25RON din fondurile inactive.

Termeni și condiții ofertă fonduri suplimentare

 • Oferta este valabilă pentru toți clienții până pe 20 martie (ora 23:59). Deschide cont acum!
 • Primești fonduri suplimentare egale cu jumătate din valoarea primei depuneri din ziua respectivă, maxim 500RON.
 • Fondurile suplimentare trebuie activate. Suma activată prin fiecare pariu este egală cu 25% din miza fiecărui bilet eligibil pe bani reali.
 • Înainte de a fi retrase, fondurile activate trebuie rulate o dată pe bilete cu minim 6 selecții, cota minimă eligibilă per eveniment fiind 1.30.
 • Fondurile suplimentare trebuie activate în termen de 15 zile de la acceptare.
 • Poți beneficia de ofertă în fiecare din zilele 19 și 20 august.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / familie / IP / adresă etc, iar orice abuz nu va fi tolerat de către operator.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Efectuează o depunere și profită de oferta prin care primești până la 500RON fonduri suplimentare și cote mărite

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult