1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Primești 50 RON Free Bet + 50 de rotiri gratuite dacă pariezi pe Supercupa României

Primești 50 RON Free Bet + 50 de rotiri gratuite dacă pariezi pe Supercupa României

victorpartan
victorpartan

2022-07-08 12:07:08

image Primești 50 RON Free Bet + 50 de rotiri gratuite dacă pariezi pe Supercupa României

Sezonul 2022-2023 se deschide oficial cu meciul din Supercupa României. Sâmbătă, 9 iulie, de la ora 20:30, campioana CFR Cluj o întâlnește pe Sepsi Sf. Gheorghe, câștigătoarea Cupei. Dacă intri pe link-urile speciale de mai jos și plasezi un bilet eligibil pe confruntarea găzduită de stadionul „Francisc Neuman” din Arad, Winner.ro îți acordă un pariu gratuit în valoare de 50 RON și 50 de rotiri gratuite la popularul slot Shining Crown, al cărui jackpot progresiv este de 1,3 milioane de lei în acest moment. Citește mai departe pentru a afla cum poți beneficia de ofertă.

Pariază pe CFR Cluj vs Sepsi Sf. Gheorghe și ia Free Bet-ul de 50 RON, plus 50 Free Spins la Shining Crown

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM POT BENEFICIA DE OFERTĂ?

 1. Accesează acest LINK SPECIAL. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 2. Plasează un bilet single (cu o singură selecție) premeci pe Supercupa României, CFR Cluj vs Sepsi Sf. Gheorghe, care se joacă pe 8 iulie, de la ora 20:30.
 3. Miza minimă eligibilă este 100 RON.
 4. Cota minimă eligibilă este 2.00.
 5. Indiferent de rezultatul pariului, primești un pariu gratuit în valoare de 50 RON, plus 50 de rotiri gratuite la Shining Crown.

Termeni și condiții ofertă Supercupa României

 • Oferta este valabilă pentru toți clienții. Deschide cont acum!
 • Pentru a primi pariul gratuit și rotirile gratuite, trebuie se mizezi minim 100 RON premeci (cotă minimă 2.00) pe o selecție din meciul CFR Cluj vs Sepsi Sf. Gheorghe.
 • Nu sunt eligibile pariurile de calificare care primesc cotă 1.00, cele închise prin CashOut și cele care conțin selecție de pe piețele Handicap Asiatic, Total Asiatic,  Winner (DNB), Avantaj, Plus; 
 • Pariul gratuit trebuie plasat premeci, pe o cotă de 1.70 pentru pariurile single și 1.40 pe eveniment, pentru pariuri combo și sistem.
 • Dacă Free Bet-ul este câștigător, primești în cont doar profitul (câștig minus miză), pe care îl transformi în cash printr-un rulaj de 3x prin bilete premeci, pe cote de 1.70 pentru pariurile single și de 1.40 pe eveniment, pentru pariuri combo și sistem.
 • Fiecare rotire gratuită la Shining Crown are valoarea 0,20 RON. Câștigurile generate sunt transferate în balanța cash după un rulaj de 40x, prin mize maxime de 20 RON.
 • Trebuie să accepți recompensele în maxim 3 zile de când devin disponibile. De asemenea, ai rulajul trebuie efectuat în termen de 3 zile.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, rezidenți în România
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / familie / IP / adresă etc, iar orice abuz nu va fi tolerat de către operator.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază pe CFR Cluj vs Sepsi Sf. Gheorghe și ia Free Bet-ul de 50 RON, plus 50 Free Spins la Shining Crown

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX