1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. 50 RON bonus + 25 RON pariu gratuit + 10 rotiri gratuite de bun venit

50 RON bonus + 25 RON pariu gratuit + 10 rotiri gratuite de bun venit

victorpartan
victorpartan

2022-11-16 08:28:14

image 50 RON bonus + 25 RON pariu gratuit + 10 rotiri gratuite de bun venit

Cupa Mondială 2022 i-a inspirat pe cei de la Winmasters să ofere un pachet de bun venit special pentru clienții care se înregistrează pe platformă prin intermediul link-urilor speciale de pe acest site. Fă-o și tu până pe 19 noiembrie (ora 23:59), depune minim 50 RON folosind codul „RO50WBS” și vei primi fonduri suplimentare de 50 RON, plus un pariu gratuit în valoare de 25 RON, plus 10 rotiri gratuite la „Burning Hot”, cu care să te distrezi și în cazinou.

Înregistrează-te și pune mâna pe pachetul de bun venit

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM POT BENEFICIA DE PACHETUL DE BUN VENIT

 1. Deschide-ți cont prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL, până pe 19 noiembrie, la ora 23:59.
 2. Efectuează o primă depunere de minim 50 RON folosind codul „RO50WBS”.
 3. Beneficiezi de pachetul de bun venit: 50 RON fonduri suplimentare, plus 25 RON pariu gratuit, plus 10 rotiri gratuite la slotul Burning Hot.

Termeni și condiții pachet de bun venit

 • Oferta este dedicată clienților noi care își deschid cont prin intermediul link-urilor din acest articol. Deschide cont acum!
 • Pentru a activa oferta să introduci codul „RO50WBS” în rubrica „Cod bonus” din fereastra de depunere sau să apeși iconița aferentă ofertei în timpul primei depuneri.
 • Depunerile efectuate prin portofele electronice precum Skrill și Neteller nu activează oferta.
 • Fondurile suplimentare trebuie rulate în termen de 30 de zile de 8 ori prin pariuri sportive înainte de a face o retragere. Cota minimă eligibilă pentru rulaj este 1.80 (pentru pariurile acumulator, cota minimă trebuie să fie 1.35 per selecție).
 • Pariurile sistem nu se iau in considerare pentru calculul rulajului.
 • Biletele care conțin meciuri cu marjă 0% nu vor fi luate în considerare pentru rulajul bonusului. Pariurile cashout nu sunt luate în considerare pentru calculul rulajului.
 • Pariurile/meciurile anulate sau participanții care nu au concurat sau evenimentele care, pentru orice motiv, au fost decontate la cote de (1.00), nu sunt incluse în calculul rulajului bonusului.
 • Dacă pariul gratuit este câștigător, primești în cont câștigul minus miza (maxim 125 RON).
 • Rotirile gratuite sunt valabile 7 zile de la acordare, fiecare având valoarea 0,4 RON. Câștigul maxim care poate fi obținut din utilizarea lor este 250 RON. 
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, rezidenți în România.
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / familie / IP / adresă etc, iar orice abuz nu va fi tolerat de către operator.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Înregistrează-te și pune mâna pe pachetul de bun venit

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+40.26
Câștigate
16
Pierdute
8

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX