Ai 40RON pariu gratuit dacă pariezi pe Lazio vs CFR Cluj

2019-11-28 11:12:21 1,2k 0

Campioana României o înfruntă pe Lazio în Europa League (28 noiembrie, ora 22:00) și speră să se întoarcă de la Roma măcar cu punctul care consfințește calificarea matematică în „primăvara europeană”. Cu ocazia acestui meci, Unibet.ro ți-a pregătit o ofertă exclusivă. Dacă intri pe link-urile speciale din acest articol și plasezi un pariu pre-meci cu miza minimă 100RON, indiferent de rezultatul pariului, primești un pariu gratuit în valoare de 40RON pe care îl poți folosi pe Liga I. Atenție: trebuie să accepți pariul gratuit până pe 1 decembrie (ora 23:59).

Pariază pe meciul Lazio vs CFR Cluj și obține pariul gratuit de 40RON

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot primi pariul gratuit?

  1. Accesează acest LINK SPECIAL. Dacă nu ești întregistrat la Unibet.ro, deschide cont acum.
  2. Plasează un pariu pre-meci de minim 100 RON (la o cotă minimă 1.40) pe meciul Lazio vs CFR Cluj Europa League care va avea loc joi ora, 22:00.
  3. Indiferent de rezultatul pariului, primești un Freebet în valoare de 40RON, pe care îl poți folosi pe orice meci din Liga I
  4. Pariul gratuit trebuie acceptat până la sfârșitul zilei de 1 decembrie.

Termeni și condiții ofertă pariu gratuit 

  • Oferta este valabilă pentru toți clienții. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de pariul gratuit de 40RON, trebuie să plasezi un pariu pre-meci cu miza minimă 100RON și cota minimă 1.40 pe meciul Lazio vs CFR Cluj.
  • Pariul gratuit poate fi folosit pe orice meci din Liga I.
  • Pentru a vedea pariul gratuit creditat în contul tău, va trebui să te conectezi înainte de 1 decembrie la ora 23:59. Dacă nu știi ce este un pariu gratuit, citește ACEST ARTICOL.
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază pe meciul Lazio vs CFR Cluj și obține pariul gratuit de 40RON

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult