39 RON fără depunere la Superbet! Ofertă limitată 7-14 Aprilie!

41,1k 5

Superbet, poate cea mai cunoscută casă de pariuri din România, vine în colaborare cu PariuriX cu o nouă ofertă unică pentru clienții săi, valabilă doar prin link-urile noastre: 39RON fără depozit la pariuri! Grăbește-te însă, oferta este valabilă doar între 7-14 Aprilie!

Deschide un cont acum și vei primi 39RON fără depunere la pariuri sportive!

Cum încasez cei 39 RON fără depunere?

 1. Deschide cont prin link-urile de pe site-ul PariuriX
 2. Verifică identitatea contului (vezi aici cum)
 3. În maxim 48 de ore după verificare vei primi cei 39 RON.


Termeni și condiții

 • Oferta este destinată doar clienților noi care se înregistrează prin link-urile de afiliere PariuriX în intervalul  7-14 AprilieDeschide cont acum
 • Va trebui să parcurgi procesul de verificare KYC înainte de a primi cei 39 RON.
 • Procesul de verificare KYC trebuie îndeplinit în perioada ofertei (înainte de 14 Aprilie)
 • Suma este creditată în maxim 48 de ore de la îndeplinirea tuturor condițiilor simultan.
 • Suma trebuie rulată de 5 ori pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere. Deci ai de făcut un rulaj de 220 RON.
 • Ai la dispoziție 3 zile să accepți oferta și 7 zile să îndeplinești condițiile de rulaj.
 • Verificarea contului trebuie efectuată în perioada mențonată. 
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per jucător / adresă / familie / IP etc. Dacă ai beneficiat în trecut de o ofertă de bun venit la Superbet, nu mai poți beneficia din nou. Orice abuz poate duce la neacordarea sumei suplimentare și la închiderea contului. Nu deschide cont prietenei, soției, mamei etc și apoi să ne întrebi de ce nu ai primit cadoul de 39 RON.
 • Trebuie să bifezi toate căsuțele de marketing la înregistrare. Altfel nu vei fi eligibil pentru ofertă!
 • Oferta nu este afișată atunci când intri pe link, însă te asigurăm că ea este activă în perioada menționată! (7-14 Aprilie)
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor generali Superbet.


Pariază gratis pe cele mai tari competiții

În ziua de astăzi se întâmplă foarte rar ca o casă de pariuri licențiată să mai facă astfel de cadouri, mai ales una de top precum Superbet. Așa că dacă nu ai deja un cont, nu ai absolut nici un motiv să ratezi această super ofertă, pentru că nu ai practic nimic de pierdut. În această săptămână avem și meciuri de :Lga Campionilor, așa că cu siguranță ai pe ce paria!

Vei putea câștiga astfel bani la pariuri sportive fără nici un risc sau investiție din partea ta, mai ales că așa cum poți vedea, condițiile de rulaj sunt mai mult decât generoase pentru o astfel de ofertă fără depunere.

Iar dacă te decizi să efectuezi și un depozit, atunci poți primi până la 500RON EXTRA (detalii aici).

Deschide un cont acum și vei primi 39RON fără depunere la pariuri sportive

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult

Discutii