Primești 30RON FreeBet dacă pariezi pe Liga Campionilor

2022-04-26 10:00:00 1,2k 0

În această săptămână se joacă meciurile din prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor. Marți, 26 aprilie, de la ora 22:00, Manchester City primește vizita lui Real Madrid, iar miercuri, 27 aprilie (ora 22:00), Villarreal merge pe „Anfield” pentru confruntarea cu Liverpool. Dacă intri pe link-urile speciale de mai jos și pariezi minim 30 RON pe meciul de pe „Etihad Stadium”, Unibet.ro îți oferă un pariu gratuit în valoare de 30 RON pentru Liverpool vs Villarreal.

De asemenea, dacă plasezi un pariu de calificare eligibil pe partida de miercuri, pariul gratuit este acordat pentru meciurile care se joacă joi, 28 aprilie, în semifinalele Europa League (West Ham United vs Eintracht Frankfurt și RB Leipzig vs Glasgow Rangers).

Pariază pe Liga Campionilor și profită de pariul gratuit de 30 RON

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM BENEFICIA DE PARIUL GRATUIT?

 1. Accesează acest LINK SPECIAL. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 2. Pariază premeci sau live minim 30RON pe Manchester City vs Liverpool (26 aprilie, ora 22:00). Cota minimă eligibilă este 1.80. Vei primi automat un pariu gratuit în valoare de 30RON pentru Liverpool vs Villarreal (27 aprilie, ora 22:00).
 3. Dacă pariezi minim 30RON pe Manchester City vs Liverpool, primești un Free Bet de aceeași valoare pentru partidele care se joacă joi în Europa League.

Termeni și condiții ofertă pariu gratuit Unibet

 • Oferta este valabilă pentru toți clienții. Deschide cont acum!
 • Miza minimă eligibilă pentru pariul de calificare este 30RON, iar cota minimă este 1.80.
 • Pariurile plasate cu un Pariu gratuit, Bani bonus, Uniboost, Creșterea profitului sau alte bonusuri nu sunt eligibile.
 • Cota minimă eligibilă pentru pariul gratuit este de 1.40.
 • Poți beneficia de ambele oferte.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, rezidenți în România
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / familie / IP / adresă etc, iar orice abuz nu va fi tolerat de către operator.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază pe Liga Campionilor și profită de pariul gratuit de 30 RON

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult